ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 29 Μαΐου 2024

Η γυναίκα ρωτούσε επίμονα τον υπάλληλος για 6,28!


 
Η σύζυγος επιμένει μπροστά στην πώληση των τυριών να εξετάζει. Τι όμως; Εκείνη μόνον ήξερε τι ήθελε.- «Γυναίκα, μήπως τόση ώρα ψάχνεις για το τυρί του Μητσοτάκη;»
 
''Φουριόζικο'' μπήκε το ζευγάρι των Πατρινών στο γνωστότατο σούπερ μάρκετ συνοικίας της Άνω Πόλης. Να ψωνίσουν γιατί μεσημέριασε κι έπρεπε να επιστρέψουν στο διαμέρισμα.

Η σύζυγος επιμένει μπροστά στην πώληση των τυριών να εξετάζει... Τι όμως; Εκείνη μόνον ήξερε τι ήθελε.

Αποφάσισε τότε ο σύζυγος, χάνοντας την υπομονή του, να την ρωτήσει αυτό που υποψιάζονταν.

- Γυναίκα, μήπως τόση ώρα ψάχνεις για το τυρί του Μητσοτάκη; Αυτό έκανε κι ο Κασσελάκης, αλλά άκρη δε βρήκε! Με 6,28 φέτα δεν βλέπω εδώ! Μην κουράζεσαι!   

- Μα αφού το είπε ολόκληρος πρωθυπουργός, καλέ. Η φέτα στην Ελλάδα έχει 6,28. 

- Ωραία. Αυτός το είπε. Εσύ το βλέπεις πουθενά;

Τότε με εκδηλη διάθεση διαμαρτυρίας, η σύζυγος ερώτησε τον υπάλληλο:

- Φέτα με 6,28 δεν έχετε σήμερα; Το άκουσα στην τηλεόραση από τον Πρωθυπουργό...

Κι ο υπάλληλος απάντησε με τον πιο φυσικό τρόπο:

- Τέτοια φέτα δεν έχει σήμερα, ούτε αύριο, διότι απλά δεν υπάρχει...

-Έχετε έλλειψη; Μα αφού το είπε στην τηλεόραση...

-Μα απλά σας λέω δεν υπάρχει. Αν επιμένετε τότε ρωτήστε τον κ. Πρωθυπουργό,- που πωλείται...

Απογοητευμένη η κυρία φεύγει καχύποπτη προς την έξοδο, όπου κάνει μία τελευταία προσπάθεια, απευθυνόμενη στον υπεύθυνο του καταστήματος, που έχει παρακολουθήσει από μακρυά τον διάλογο της κυρίας με τον υπάλληλο.

-Τελικά φέτα με 6,28 έχετε ή όχι; τον ερωτά. Κι αυτός απαντά:

-Στον κ. Μητσοτάκη απευθυνθείτε.

Ο διάλογος της αναζήτησης συνεχίζεται κατ΄οίκον, όταν ο σύζυγος ανοίγει τον υπολογιστή και ακούει πάλι  την ρητορική απάντηση Μητσοτάη προς τον κ. Φάμελλο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ:

«Λοιπόν, η φέτα στην Ελλάδα –σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία– κοστίζει 6,28 ευρώ. Στο Ηνωμένο Βασίλειο 8,98 ευρώ, στην Ισπανία 8,68 ευρώ, στην Πορτογαλία 10,63 ευρώ».

Είναι το βίντεο από την πρωτολογία του, με εξόφθαλμη την άγνοια του πρωθυπουργού ότι γίνεται viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Οπως ο Κώστας Σκρέκας ενημέρωσε τους καταναλωτές το Πάσχα πως η λύση για πιο φθηνό αρνί είναι το μικρότερο αρνί, προφανώς και ο κ. Μητσοτάκης εννοούσε πως η λύση για πιο φθηνή φέτα είναι λιγότερη φέτα. Γιατί όντως το μισό κιλό το βρήκαμε σε αυτή την εξαιρετική τιμή» αντέδρασε η Κουμουνδούρου, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να επιβεβαιώνει λίγη ώρα αργότερα τις δηκτικές εκτιμήσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης, διευκρινίζοντας ότι ο πρωθυπουργός αναφερόταν στην τιμή του μισού κιλού!

Εμπειρος λαδέμπορας

Σε μια από τις πολλές επιθέσεις που εξαπέλυσε κατά του Στέφ. Κασσελάκη ο Κυρ. Μητσοτάκης τον κατηγόρησε πως σε ανάρτησή του συνέκρινε ανόμοια προϊόντα ελαιόλαδου. 

«Πείτε στον αρχηγό σας την επόμενη φορά που θα κάνει σποτάκι να συγκρίνει τουλάχιστον παρεμφερή προϊόντα, όχι κανονικό λάδι με βιολογικό και σε διαφορετικές συσκευασίες. Διότι μπορεί να είναι μεν επιτυχημένος επιχειρηματίας, αλλά για λαδέμπορας δεν κάνει» είπε εκ πείρας ο πρωθυπουργός.

Επ’ αυτού, στη δευτερολογία του ο Σωκράτης Φάμελλος διευκρίνισε ότι ο Στέφ. Κασσελάκης συνέκρινε την τιμή του βιολογικού ελαιόλαδου στην Ελλάδα (15,17 ευρώ) με αυτή στη Γερμανία (10,69 ευρώ), σχολιάζοντας: 

«Αλήθεια, δεν περίμενα εσείς, ένας μεγάλος ελαιοπαραγωγός με τόσες επιδοτήσεις, να κάνετε τέτοιο λάθος με τις τιμές του βιολογικού ελαιόλαδου», του είπε!

Το ''καρφί'' του κ. Φάμελλου ήταν εκ των έσω, διότι αφορούσε την επιδότηση που ζήτησε περίπου 4 χιλ. ευρώ και έλαβε ο Πρωθυπουργός για κάποιες ρίζες ελιές που διαθέτει στην Κρήτη. 

Ο... λαδάς!

Δεν υπάρχουν σχόλια: