ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 29 Μαΐου 2024

Χ. Γιαννούλης: Για τα προβλήματα της κοινωνίας

 


Βρίσκονται στον πυρήνα της προεκλογικής ατζέντας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ!

 

«Τοξικότητα είναι να μην αντιμετωπίζεις την πραγματικότητα. Τοξικότητα είναι να επιλέγεις τα ημίμετρα και όχι τα μέτρα. Τοξικότητα είναι να εμφανίζεσαι ως διαπρύσιος κήρυκας του πολιτικού πολιτισμού και την ίδια ώρα να βάζεις τον κυβερνητικό εκπρόσωπο και τα στελέχη της παράταξης σου να επιτίθενται προσωπικά στον Στέφανο Κασσελάκη». Αυτό τόνισε στην ΕΡΤ1, ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Χρήστος Γιαννούλης.

«Η προεκλογική ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αγγίζει τον πυρήνα των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι πολίτες. Τα ζητήματα της ακρίβειας, της αισχροκέρδειας, του στεγαστικού προβλήματος, της φορολόγησης, είναι ζητήματα που αφορούν στην καθημερινότητα των πολιτών.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έδωσε εδώ και ενάμιση χρόνο τα εργαλεία για την αντιμετώπιση της ακρίβειας, που αναζητά τώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την επιστολή του προς την κυρία Φον Ντερ Λάιεν.

Οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στην προηγούμενη θητεία, αγωνίστηκαν για το κράτος δικαίου, για τη θέσπιση του νομοθετικού πλαισίου για τον κατώτατο μισθό, ανέδειξαν το μείζον πρόβλημα των οικονομικών και κοινωνικών ανισοτήτων, που στρώνουν το δρόμο στην ακροδεξιά»

 

 Χρ. Γιαννούλης: Τα προβλήματα της κοινωνίας, στον πυρήνα της προεκλογικής ατζέντας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: