ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 29 Μαΐου 2024

Αντιδράσεις για ενδεχόμενο κλείσιμο Οικονομικών Εφοριών


Ανακοίνωση μετά το λουκέτο στην ΔΟΥ Χαλκίδας, εξέδωσε η Ομοσπονδία των Υπαλλήλων Οικονομικών  Υπηρεσιών


Σε λουκέτο οδηγείται η ΔΟΥ Χαλκίδας στον απόηχο του σκανδάλου που συντάραξε την τοπική κοινωνία με την ''συμμορία'' που είχαν στήσει οι εφοριακοί στο συγκεκριμένο υποκατάστημα, υπό την κάλυψη της Διευθύντριας.

Στα σχέδια του επικεφαλής της ΑΑΔΕ, Γιώργου Πιτσιλή, φαίνεται ότι είναι το κλείσιμο και όχι η εξυγίανση της εφορίας, έπειτα από την αποκάλυψη για τη δράση των επίορκων εφοριακών.

Πάντως, σε συνέλευση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 27 Μαΐου στην ΔΟΥ Χαλκίδας και η οποία ακολούθησε την κοινή συνεδρίαση του τοπικού Συλλόγου με την Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ-ΔΟΥ, αποφασίστηκε η πραγματοποίηση σειράς κινητοποιήσεων, προκειμένου να αποτραπούν τα σχέδια της διοίκησης για κλείσιμο της Εφορίας.
 
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Ομοσπονδία των Υπαλλήλων Οικονομικών  Υπηρεσιών, αναφέρουν μεταξύ άλλων, καταληκτικά:

«...Αν η Διοίκηση της ΑΑΔΕ, παρά τις ρητές δεσμεύσεις της περί του αντιθέτου, έχει σχέδια να καταργήσει και τις ΔΟΥ της περιφέρειας μετά από Αττική -Θεσσαλονίκη, ας βγει να το πει ανοιχτά! Ας μην ψάχνει προσχήματα ή αφορμές, ιδιαίτερα από τη στιγμή που η ίδια αποτελεί μέρος των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε καθημερινά, και σε καμία περίπτωση παράγοντα επίλυσης αυτών» υπογραμμίζει η ΠΟΕ - ΔΟΥ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ οι «εργαζόμενοι απαίτησαν να απαντηθεί η αθλιότητα της Διοίκησης της ΑΑΔΕ, η οποία για να αποκρύψει τις δικές της ευθύνες για τα υπό διερεύνηση φαινόμενα διαφθοράς, επιχειρεί να θυσιάσει το σύνολο των εργαζομένων και τις οικογένειες τους».

«Για την κατάσταση που επικρατεί στις υπηρεσίες μας, την κυρία ευθύνη έχουν αυτοί που τις διοικούν και τις στελεχώνουν τα τελευταία εννέα συναπτά έτη!

Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τις κινητοποιήσεις στην ΔΟΥ Χαλκίδας και καλούμε όλους τους Συλλόγους της χώρας να πάρουν θέση για το θέμα. Τα σχέδια της Διοίκησης άλλωστε υπερβαίνουν τα όρια της Χαλκίδας και στόχο έχουν να «νομιμοποιήσουν» το σάρωμα των περιφερειακών ΔΥΟ» ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: