ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 27 Μαΐου 2024

Περιοδείες Σ. Φάμελλου, σε Αιτωλοακαρνανία και Βοιωτία

 Πρόγραμμα περιοδείας του Προέδρου της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Σωκράτη Φάμελλου, στην Αιτωλοακαρνανία


Σειρά συναντήσεων στο πλαίσιο περιοδείας στην Αιτωλοακαρνανία θα πραγματοποιήσει την Τρίτη, 28 Μαΐου, ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Σωκράτης Φάμελλος.

Ο Σωκράτης Φάμελλος, ενόψει των ευρωεκλογών, θα επισκεφτεί το Μεσολόγγι και το Αγρίνιο και στις 20:30 θα πραγματοποιήσει κεντρική ομιλία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της περιοδείας:

10:00 Επίσκεψη στο Νοσοκομείο του Μεσολογγίου

11:00 Περιοδεία στο κέντρο της πόλης του Μεσολογγίου

12:30 Επίσκεψη στο Μουσείο Άλατος

13:00 Κατάθεση στεφάνου στον Κήπο Ηρώων

13:15 Συνάντηση με τον Δήμαρχο Μεσολογγίου στο δημαρχείο

15:00 Συνάντηση με τον Δήμαρχο Αγρινίου στο δημαρχείο

18:00 Συνάντηση με αντιπροσωπεία του ΤΕΕ

19:00 Περιοδεία στο κέντρο του Αγρινίου

20:30 Κεντρική ομιλία στο Αγρίνιο.

 

Και στην Βοιωτία ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ 

Στη Βοιωτία θα περιοδεύσει την Τετάρτη, 29 Μαΐου, ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Σωκράτης Φάμελλος, στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου ενόψει των ευρωεκλογών.

Ο Σωκράτης Φάμελλος, στις 9 το πρωί θα επισκεφτεί το Νοσοκομείο της Θήβας, στη συνέχεια το Εργατικό Κέντρο, θα ακολουθήσει συνάντηση με το Δήμαρχο Θηβαίων και περιοδεία στο κέντρο της πόλης.

Στις 12:30 το μεσημέρι, ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ θα πραγματοποιήσει συνάντηση στο δημαρχείο με τον Δημάρχου Αλιάρτου-Θεσπιέων και στις 2 μ.μ., στον Άγιο Νικόλαο, θα συναντηθεί και θα συζητήσει με εκπροσώπους των Σωματείων Εργαζομένων «Ένωση» και «Αλληλεγγύη» στο Αλουμίνιο της Ελλάδας.

Θα ακολουθήσει στις 5 μ.μ. επίσκεψη στα Αντίκυρα.

Στις 6 μ.μ. ο Σωκράτης Φάμελλος θα περιοδεύσει στη Λιβαδειά όπου στις 8 μ.μ., στον πεζόδρομο της Μπουφίδου, θα πραγματοποιήσει κεντρική πολιτική συγκέντρωση και ομιλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: