ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 29 Μαΐου 2024

βόμβα-φάρσα σε 35 δημοτικά σχολεία της Αττικής


ΕΡΤ: Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της υπηρεσίας ηλεκτρονικού εγκλήματος πρόκειται για μαζική αποστολή από τον ίδιο αποστολέα, ο οποίος φέρεται να είναι Ρώσος φαρσέρ
 
 Στον μεγάλο τελικό του Conference League στραμμένα τα μάτια

 

Συναγερμός σήμανε σήμερα Τετάρτη (29/5) το πρωί καθώς απειλητικά emails εστάλησαν μαζικά σε δεκάδες δημοτικά σχολεία της Αττικής αναφέροντας πως «έχει τοποθετηθεί βόμβα στο σχολείο».

 Κι αυτά γίνονται την ώρα που τα μάτια της φίλαθλης Ευρώπης είναι στραμμένα στο παιχνίδι,  του γηπέδου «ΑΕΚ Αρένα» και στον μεγάλο τελικό του Conference League μεταξύ του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα στις 22:00 απόψε.  

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, σε τουλάχιστον 35 σχολεία έχει σταλεί το ίδιο μήνυμα. Οι διευθύνσεις των σχολείων ενημέρωσαν άμεσα τις αστυνομικές αρχές προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι, ενώ κάλεσαν τους γονείς να απομακρύνουν τα παιδιά.

Ήδη διενεργείται έρευνα από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, αλλά και έλεγχοι από την ομάδα ΔΙΑΣ και την Άμεση Δράση.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της υπηρεσίας ηλεκτρονικού εγκλήματος πρόκειται για μαζική αποστολή από τον ίδιο αποστολέα, ο οποίος φέρεται να είναι Ρώσος φαρσέρ.

 

Στον μεγάλο τελικό του Conference League στραμμένα τα μάτια

Στο μεταξύ, στο  γήπεδο «ΑΕΚ Αρένα» και τον μεγάλο τελικό του Conference League μεταξύ του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα στις 22:00 απόψε Τετάρτη (29/5) είναι στραμμένα τα μάτια της ποδοσφαιρικής Ευρώπης. Σε ισχύ είναι αυστηρά μέτρα ασφαλείας, με περισσότερους από 5.000 αστυνομικούς να βρίσκονται επί ποδός. Δρόμοι σε πολλούς δήμους, με επίκεντρο τη Νέα Φιλαδέλφεια, θα παραμείνουν κλειστοί, αλλαγές θα υπάρξουν στη λειτουργία του ΗΣΑΠ, του τραμ, λεωφορείων και τρόλεϊ, ενώ οι οπαδοί των δύο φιναλίστ θα ακολουθήσουν συγκεκριμένη διαδικασία ώστε να προσεγγίσουν το γήπεδο.

Τα μέτρα προβλέπουν δύο διαφορετικά σημεία συγκέντρωσης για τους φιλάθλους των δύο ομάδων (Fan Meeting Points), η μετακίνηση των οποίων θα πραγματοποιηθεί ελεγχόμενα, συνοδεία αστυνομικών, με συρμούς του ΗΣΑΠ αλλά και λεωφορεία του ΟΣΥ που θα διατεθούν αποκλειστικά γι αυτόν το σκοπό.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: