ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

Στ. Κασσελάκης: Ο κόσμος να πάρει τη ζωή στα χέρια του

Ο Στέφανος Κασσελάκης σε συνέντευξη στο Star

ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ στον σύνδεσμο για μνα ακούσετε τον Στεφ. Κασσελάκη: https://twitter.com/skasselakis/status/1796606795470782942?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1796606795470782942%7Ctwgr%5Ed99aa763c3eed7eb9c019226a4072fac96fcaf3a%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.avgi.gr%2Fpolitiki%2F487053_o-kosm


Ο σκοπός μας είναι να αλλάξουμε τη χώρα τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο του Star και απηύθυνε κάλεσμα στους πολίτες να πάρουν τη ζωή στα χέρια τους και να στείλουν μήνυμα στις ευρωεκλογές. «Πρέπει ο ελληνικός λαός να στείλει ένα μήνυμα για την αλαζονεία του 41%. Είναι σκληρή και ανάλγητη κυβέρνηση» υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. Ο Στέφανος Κασσελάκης επισήμανε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ θα προχωρήσει αυτόνομος και συμπλήρωσε ότι θα είναι αυτοδύναμος στις επόμενες εθνικές εκλογές.

«Ζητώ ο κόσμος να κάνει την ανατροπή γιατί η κυβέρνηση είπε ψέματα πέρυσι προεκλογικά. Ψέματα για το έγκλημα των Τεμπών που γνωρίζουμε ότι υπήρχε μονταζιέρα, υπήρχε μυστική συνάντηση δύο μέρες μετά το έγκλημα για να μπαζωθεί, για να ρίξουν οστά νεκρών ανθρώπων σε χωράφια δήθεν για να ανοίξουν τον σιδηρόδρομο που ξεκίνησαν δρομολόγια μετά από 25 μέρες. Ψέματα για τις μειώσεις φόρων και ψέματα όσον αφορά το δήθεν οικονομικό θαύμα της χώρας. Τώρα ξέρουμε ότι είμαστε δεύτεροι από τον πάτο σε αγοραστική δύναμη μαζί με Βουλγαρία και δεύτερη από την κορυφή σε έμμεσους φόρους μαζί με τη Σουηδία. Ψέματα όσον αφορά τις επενδύσεις στη δημόσια υγεία γιατί βλέπουμε ένα ΕΣΥ που καταρρέει, ενώ αποκαλούνται κάφοι και ανθρωπάκια οι υγειονομικοί από τον υπουργό Υγείας» ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης.

 

«Γνώριζε ο πρωθυπουργός για το μπάζωμα πριν γίνει;»

ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ στον σύνδεσμο για μνα ακούσετε τον Στεφ. Κασσελάκη: https://www.facebook.com/people/%CE%A3%CF%84%CE%AD%CF%86%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%9A%CE%B1%CF%83%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82-Stefanos-Kasselakis/100093770103899/?ref=embed_video


Σχετικά με το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ για προανακριτική επιτροπή για τον Κώστα Καραμανλή, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε ότι «έχουμε παρουσιάσει ένα κατηγορητήριο που θα είναι μέρος ενός αιτήματος για σύσταση προανακριτικής εφόσον δεσμευτεί η ΝΔ ότι δεν θα ξεπλύνει τον υπουργό Καραμανλή. Γιατί αν τον ξεπλύνει βάσει αυτού του στρεβλού, άδικου και ανήθικου νόμου περί ευθύνης υπουργών δεν θα μπορεί να πάει στη Δικαιοσύνη με τα ίδια στοιχεία».

Όπως τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης, «μπορεί κάποιος να ρωτήσει τον πρωθυπουργό αν γνώριζε για το μπάζωμα πριν γίνει; Γνώριζε ο πρωθυπουργός της χώρας για το μπάζωμα πριν ο Έλληνας φορολογούμενος ξοδέψει 7000.000 ευρώ από την τσέπη του, χωρίς τη γνώση του, χωρίς τη γνώση των οικογενειών των θυμάτων για να αλλοιωθεί μία σκηνή εγκλήματος, για να καλυφθούν στοιχεία; Δικαιούται ο ελληνικός λαός να το ξέρει».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ είπε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «αγνοεί την κόρη του κυρίου Πλακιά στην Κέρκυρα και έχει τους αστυνομικούς που τον συνοδεύουν να την τραμπουκίζουν. Αυτή είναι η ποιότητα του Μεγάρου Μαξίμου και της δημοκρατίας μας. Εγώ ως πρωθυπουργός ποτέ δεν θα συμπεριφερόμουν έτσι σε οικογένειες θυμάτων».

«Γιατί έστειλε τώρα την επιστολή στην φον Ντερ Λάιεν;»

Όσον αφορά την περιβόητη επιστολή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ούρσουλα φον Ντερ Λάιεν, ο Στέφανος Κασσελάκης διερωτήθηκε:

«Γιατί περίμενε μέχρι τώρα, προεκλογικά, να στείλει την επιστολή όταν είχε την κυρία φον Ντερ Λάιεν σπίτι του στα Χανιά; Ουδέποτε σκέφτηκε να την αναφέρει; Δεν υπήρχε ακρίβεια; Ρωτάει στην επιστολή για ποιο λόγο δεν δουλεύουν οι ελεύθερες αγορές στην Ελλάδα; Γιατί υπάρχουν ολιγοπώλια; Πώς θα απαντήσει η κυρία φον για ποιο λόγο το ελληνικό ελαιόλαδο είναι πιο ακριβό στην Ελλάδα από τη Γερμανία, γιατί η φέτα είναι πιο ακριβή στην Ελλάδα από το Βέλγιο; Υπάρχουν ολιγοπώλια στην τροφοδοτική αλυσίδα από το χωράφι στο ράφι και αυτά τα ολιγοπώλια υπάρχουν γιατί η επιχειρηματικότητα στη χώρα μας είναι πάρα πολύ δύσκολη».

«Έχω απέναντί μου ένα τεράστιο σύστημα προπαγάνδας»

Ο Στέφανος Κασσελάκης κατήγγειλε την προπαγάνδα που όπως είπε έχει στήσει το Μέγαρο Μαξίμου και αναρωτήθηκε πώς πληρώνει η ΝΔ όλες αυτές τις διαφημίσεις. «Βλέπω ομιλία μου στον κινητό και βγαίνει διαφήμιση της ΝΔ. Με 500 εκατ. ευρώ χρέος που έχει αυτό το κόμμα, πώς πληρώνει αυτές τις διαφημίσεις; Εμείς που έχουμε μηδέν ευρώ χρέος, δεν μπορούμε να πληρώσουμε τέτοια ποσά. Αυτή η ανοσία που έχουμε αποκτήσει με τη βρωμιά στην πολιτική στη χώρα μας, είναι μία πολύ κακιά εξέλιξη για τον ελληνικό λαό» σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Έχω απέναντί μου ένα τεράστιο σύστημα προπαγάνδας και πρέπει να επικοινωνήσω τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με όλα τα μέσα που έχω απέναντί μου» ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ.

«Το όραμά μου για τα επόμενα 2 χρόνια»

Ο Στέφανος Κασσελάκης ξεδίπλωσε το σχέδιό του για την επομένη των ευρωεκλογών, λέγοντας: «Δεν θα κάνουμε ένα προεκλογικό πρόγραμμα λίγες εβδομάδες πριν τις εθνικές εκλογές. Την επομένη των ευρωεκλογών θα ετοιμάσουμε ένα ξεκάθαρο κυβερνητικό πρόγραμμα για όλα τα ζητήματα. Ο καθένας να μπορεί να βρει τον εαυτό του μέσα στο πρόγραμμα. Και όλα αυτά θα γίνουν προτάσεις νόμου. Μπορεί κάποιος να μη με συμπαθεί, να με θεωρεί πολύ ξένος, νέος, σύγχρονος για αυτόν. Τουλάχιστον ας κοιτάξει τις προτάσεις μας. Θα υπάρχουν πολλές περισσότερες μέχρι τις εθνικές εκλογές» είπε.


Δεν υπάρχουν σχόλια: