ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 30 Μαΐου 2024

Ο Κυριάκος Μητσοτάκη από την Πάτρα αγνόησε Πελετίδη

 

Μίλησε για το νικηφόρο ματς του Ολυμπιακού.- Καμία όμως έστω νύξη για τα προβλήματα της πόλης.- Κόλακας ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αχαΐας Κουνάβης!

Με αναφορά στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, και προσφώνηση με κολακίες από τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Κουνάβη, αλλά και επίθεση στην αντιπολίτευση, που την κατηγόρησε ότι μοιράζει φρούδες ελπίδες ο Κυρ. Μητσοτάκης επισκεύθηκε την Πάτρα με μία επίσκεψη-αστραπή κι από την πρωτεύουσα του Μωριά κατευθύνθηκε στην Ηλεία, ενώ δεν έκανε καμία αναφορά, τουλάχιστον στα τέσσερα σημεία που τόνιζε στην επιστολή του ο Δήμαρχος Πατρέων ως αναγκαία για την πόλη.

Ήτοι στη:

α) Διέλευση της διπλής σιδηροδρομικής γραμμής του τρένου από την Πάτρα.

β) Παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση των κυκλοφοριακών – συγκοινωνιακών προβλημάτων.

γ) Έναρξη νέας σχολικής χρονιάς, αλλά να έχει εξασφαλιστεί ο αναγκαίος αριθμός σχολικών καθαριστριών.

 δ) Επιπλέον, απάντηση στην παραβατικότητα και τους συνεχείς βανδαλισμούς, που  μπορεί να δοθεί με τα προαύλια των σχολείων να αποτελούν πόλο έλξης των μαθητών και το απόγευμα.

Τουναντίον αναλώθηκε σε δεκάρικους που δεν στοιχίζουν. 

«"Πάμε να κρατήσουμε την Αχαϊα γαλάζια» είπε μεταξύ άλλων ο Κυρ. Μητσοτάκης από το κέντρο της πόλης στην οποία έφτασε νωρίτερα. 

Μίλησε στη συμβολή των οδών Γεροκωστοπούλου και Ρήγα Φεραίου, που παραδόξως ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ δεν φρόντισε να την γεμίσει με βάγια!

Σε άλλο σημείο εξέφρασε μτην ευχή:

«Στις 9 Ιουνίου θα στείλουμε μήνυμα ότι η φωνή της Ελλάδος θα ακούγεται πιο δυνατά στα ευρωπαϊκά κέντρα αποφάσεων.

Οι ευρωεκλογές έρχονται σε δύσκολη συγκυρία. Με πόλεμο στην Ευρώπη και κρίση στη μέση Ανατολή. Η Ελλάδα πρέπει να παραμείνει ισχυρή».

Μάλιστα υποστήριξε, με διάθεση αναχρονισμού στην αναφορά του πως: 

«Το 2019 αγωνιζόμασταν να πείσουμε ότι είμαστε μια κανονική ευρωπαϊκή χώρα. Σήμερα η φωνή της Ελλάδας ακούγεται και η γνώμη της μετράει».

Και φυσικά δεν ανέφερε κουβέντα, ότι στα θέματα εκλευθερίας του Τύπου βρισκόμαστε στην θέση 107 από τις 108 χώρες  που ελέγχονται, ότι  η χρήση των κατασκοπευτικών συστημάτων των πολιτών  και των πολιτικών έχει θέση τη χώρα στην θέση κατ΄'ω ακπόμη και από την Ζιμπάμπουε και κατηγορούμενη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ενώ εξωστράκισε από τις αναφορές του περί δημοκρατίας το,κρατικό έγκλημα των των Τεμπών με τους 57 νέους που χάθηκαν, τηνν περικοπή των ευρωπαϊκών κονδυλίων του ΟΠΕΚΕ για τους αγρότες εκ μέρους της ΕΕ και την παραπομπή της Ελλάδας  για την κατασπατάληση των κονδυλίων του Ταμείου Ανάκαμψης.

Αντιθέτως ο κ. Μητσοτάκης, αφού τόνισε πως  «έχουμε πολλά βήματα να κάνουμε ακόμα, με φανερή διάθεση παραπλάνησης υποστήριξε ότι: «εμείς δεσμευτήκαμε πως δεν πρόκειται ποτέ να επιτρέψουμε στη χώρα να επιστρέψει σε μια εποχή ελλειμμάτων και λεφτοδέντρων. Δεν θα γυρίσουμε ποτε» είπε, ως να μην ήταν η παράταξή του που φεύγοντας το 2015 από την κυβέρνηση, αφήσε μια χώρα καταχρεωμένη, με μόνον 250 χιλ. στο ταμείο της για να αντιμετωπίσει ένα βουνό από χρέη! 

Κι ωστόσο επέμενε στην παραπλάνηση και την ώρα που η Ευρωπαία Εισαγγελέας τον εγκαλεί πως δεν δίνει στοιχεία για την κακοδιαχείριση των ευρωπαϊκών κονδυλίων, υποκρινπομενος είπε: .

«Σας λέμε τι μπορούμε να κάνουμε και τι όχι. Το προτιμάμε από το να σας κοροϊδεύουμε όπως τα κόμματα της αντιπολίτευσης».

Παράλληλα ανέφερε ότι  γινόμαστε Ευρώπη και στο ποδόσφαιρο, με αφορμή το χθεσινό νικηφόρο ματς του Ολυμπιακού. Ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε επισης το εκλογικό κέντρο της ΝΔ στην Αγίου Ανδρέου, όπου και συναντήθηκε με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ενώ στη συνέχεια αναχώρησε για την Ηλεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: