ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 28 Μαΐου 2024

«Μουγκαφών» κατά Κασσελάκη συνιστά ο Γκουρού!

 


Ο Σταν Γκρίνμπεργκ συνέστησε να περιοριστούν οι επιθέσεις κατά του Στέφανου Κασσελάκη, οι οποίες ενισχύουν περαιτέρω το κόμμα  της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τον πρόεδρό του

Ο Αμερικανός γκουρού της επικοινωνίας, Σταν Γκρίνμπεργκ, συνιστά ''μουγκαφών'' στον Μητσοτάκη, όσον αφορά τις ύβρεις του κατά Κασσελάκη. Έπειτα από τη σαββατιάτικη σύσκεψη που είχε ο Γκουρού με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και στενούς του συνεργάτες, συνέστησε αλλαγή πλεύσης της Ν.Δ. ώστε να υπερβεί τον, αναθεωρημένο προς τα κάτω, πήχη του 32%-33% στην ευρωκάλπη της 9ης Ιουνίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σταν Γκρίνμπεργκ συνέστησε να περιοριστούν οι επιθέσεις κατά του Στέφανου Κασσελάκη, θεωρώντας πως αυτές ενισχύουν περαιτέρω το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καθώς και το προφίλ του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Τουτέστιν εάν επιθυμούν να λάβουν σωσίβιο από τον καπετάνιο του πλεούμενου, θα πρέπει να τον ακούσουν και ίσως παραμείνουν στον αφρό με τις τόσες ζημιές που έχει υποστεί το κυβερνητικό σκάφος, με σκοπό να αναχαιτιστεί η δημοσκοπική φθορά της κυβέρνησης.  

Τη Δευτέρα πάντως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έδειξε να παραβιάζει τις συστάσεις που πολύπειρου επικοινωνιολόγου ισχυριζόμενος πως ο Στ. Κασσελάκης πραγματοποιεί κρουαζιέρα στις Κυκλάδες.

«Μάλλον ο Παύλος Μαρινάκης μπερδεύτηκε με τις βουτιές του Κ. Μητσοτάκη στο Μαράθι την ώρα που είχε ξεσπάσει η μεγάλη κρίση στη Μέση Ανατολή» απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Παράλληλα, ο Σταν Γκρίνμπεργκ προειδοποίησε τους συνομιλητές του ότι δεν πρέπει να υποτιμηθούν ο Νίκος Ανδρουλάκης και το ΠΑΣΟΚ.

Στην ουσία, όπως μεταδίδουν κυβερνητικές πηγές, ο 79χρονος επικοινωνιολόγος χτύπησε το καμπανάκι του κινδύνου για την επιστροφή στη Χαριλάου Τρικούπη κεντρογενών ψηφοφόρων που γοητεύτηκαν από το άνοιγμα του Κ. Μητσοτάκη στον εκσυγχρονιστικό χώρο.

Επιπλέον, ο πολύπειρος επικοινωνιολόγος εκτιμά πως η Ελληνική Λύση δύσκολα θα απειλήσει τη Ν.Δ. «από τα δεξιά της» παρά τα δημοσκοπικά κέρδη που καταγράφει ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: