ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 30 Μαΐου 2024

Αλέξης Τσίπρας: Επιβολή κυρώσεων στο Ισραήλ

 Ο Αλέξης Τσίπρας

Αν δεν υπάρξει άμεση κατάπαυση πυρός στη Γάζα

Το Συμβούλιο της Ευρώπης πρέπει να δώσει σαφές μήνυμα - στο πλαίσιο της Έκθεσής του - ότι υποστηρίζει την επιβολή κυρώσεων στο Ισραήλ αν δεν υπάρξει άμεση κατάπαυση πυρός στη Γάζα.

Αυτό τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας στο πλαίσιο της Πολιτικής Επιτροπής της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης που πραγματοποιείται στο Όσλο.

Ο πρώην πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι τα λόγια δεν φτάνουν, πρέπει να πραγματοποιηθεί άμεσα Ευρωπαϊκό Συμβούλιο για τη Γάζα και να αποφασιστεί ουσιαστική πίεση στο Ισραήλ για άμεσο τερματισμό των επιχειρήσεων με παράλληλη πίεση για άμεση επιστροφή ομήρων από Χαμάς. Τα δύο μέτρα και δύο σταθμά που εφαρμόζει η Ευρώπη, υπονομεύουν καθημερινά την έννοια των ευρωπαϊκών αξιών ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: