ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

Τα ντοκουμέντα δεν έσβησαν τη φωτιά σε ΝΔ μέσω Ρόδου


 
Ο Στέφ. Κασσελάκης, εν ώρα συνέντευξης, δέχτηκε καταιγισμό προσβολών σε πρωτόγνωρο τόνο και ύφος από δημοσιογράφο σε "διατεταγμένη υπηρεσία" της κυβέρνησης Μητσοτάκη!

Ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ σε ανακοίνωσή του, με αφορμή αντιδεοντολογική συμπεριφορά της δημοσιογράφου σε ραδιοσταθμό της Ρόδου υπογραμμίζει ότι πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανος Κασσελάκης στη ραδιοφωνική συνέντευξη που έδωσε στο  σταθμό  «Real Voice», «μόλις αναφέρθηκε στις περσινές καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν τη Ρόδο -κατάσταση που βίωσε με επιτόπια επίσκεψή του- και στις ευθύνες της κυβέρνησης δέχτηκε καταιγισμό προσβολών σε πρωτόγνωρο τόνο και ύφος από δημοσιογράφο σε "διατεταγμένη υπηρεσία" της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Όσον αφορά τώρα στην ουσία της συνέντευξης, ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ υπογραμμίζει ότι «είναι προφανές ότι για την διετή καθυστέρηση της καταβολής του μεταφορικού ισοδύναμου στους νησιώτες, αλλά και για την άρνηση της κυβέρνησης Μητσοτάκη να ενσωματώσει το άρθρο 104 της Ευρωπαϊκής Οδηγίας 542/2022 για τη μείωση του ΦΠΑ κατά 30% στα νησιά μας εδώ και δύο χρόνια (προεκλογική εξαγγελία  της ΝΔ το 2023), δεν ευθύνεται κανένας άλλος πλην του ιδίου κ. Μητσοτάκη, ο οποίος κυβερνά τα τελευταία πέντε χρόνια όσο κι αν θέλουν κάποιοι να το παραβλέπουν!».   

Σε αυτό το πλαίσιο η αξιωματική αντιπολίτευση επισυνάπτει δημοσιογραφική αναφορά της ντοπικής εφημερίδας «Δημοκρατική» Ρόδου και σχετικά screen shots από το πρόγραμμα της ΝΔ και τη σχετική ευρωπαϊκή οδηγία.

Έγγραφο
Έγγραφο
Δημοσίευμα
Καρτέλα για τουρισμό

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: