ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

Στ. Κασσελάκης: Στο χέρι σας βρίσκεται η αξιοπρέπεια

Στ. Κασσελάκης: Στο χέρι σας η αξιοπρέπεια - Στις 9 Ιουνίου δώστε μήνυμα ότι μπαίνει τέλος στο 41%


«Στις 9 Ιουνίου δώστε μήνυμα ότι μπαίνει τέλος στο 41%». - Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, μίλησε στους πολίτες της Ρόδου

Στα πλαίσια της επίσκεψης του στο νησί της Ρόδου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης απευθύνθηκε σε συγκεντρωμένους πολίτες μιλώντας του για τους στόχους και τις δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ενόψει ευρωεκλογών. «Η αξιοπρέπεια, η αξιοσύνη, η αξιοκρατία, η δημοκρατία, η δικαιοσύνη, η υπερηφάνεια, η ειρήνη είναι όλες και όλα στο χέρι σας. Στις 9 Ιουνίου μπορείτε να δώσετε ένα μήνυμα ότι μπαίνει ένα τέλος στο 41%» τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης.


Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης μίλησε στην Ρόδο
Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης μίλησε στην Ρόδο
Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης μίλησε στην Ρόδο


«Λίγες μέρες πριν τις εκλογές, στην πανέμορφη Ρόδο, στο Νησί των Ιπποτών, αυτό το νησί που θα έπρεπε να έχει τουρισμό 12 μήνες τον χρόνο, με τέτοιο πολιτισμό, με τέτοια φύση, τέτοιες ομορφιές, έπρεπε να έχει ένα νησί που να είναι στελεχωμένο και να μπορεί να καλύπτει και τον τοπικό πληθυσμό, και φυσικά όλους τους επισκέπτες, αλλά πάνω απ` όλα εσείς έπρεπε να μπορούσατε να ζήσετε σε μία κοινωνία η οποία να μη σας ταλάνιζε μία ακρίβεια-επιλογή του πρωθυπουργού», είπε σχολιάζοντας τις χαμηλές επιδόσεις της κυβέρνησης στην αντιμετώπιση της ακρίβειας.

«Δεν υπάρχει πλαφόν στο ηλεκτρικό ρεύμα, στο κέρδος, που επιλέγει τις τράπεζες και τα υπερκέρδη τους αντί να δώσει μια ανάσα στον απλό κόσμο, μία μείωση στο ΦΠΑ, που δεν βάζει καν πρόστιμα στις εταιρείες για αισχροκέρδεια, ούτε καν ένα Τειρεσία δεν κάνει για να μην μπορούν αυτές οι εταιρείες να συνδιαλλάσσονται με το κράτος» ανέφερε σε πολίτες της Ρόδου ο Στέφανος Κασσελάκης και πρόσθεσε:

«Δυστυχώς, έχουμε γίνει μια κοινωνία χαμηλών προσδοκιών, γι` αυτό πρέπει ν` αλλάξει. Υπάρχουν λύσεις για την ακρίβεια, υπάρχουν λύσεις για τη φορολογία, για να μειωθεί η φορολογία με τόσους μικρομεσαίους επιχειρηματίες που συζήτησα στη βόλτα που έκανα σήμερα, τρεις ώρες σχεδόν. Όλοι μου λένε το ίδιο. Μου λένε ότι είναι άσχημα τα πράγματα, πιέζονται, κάθε χρόνο και χειρότερα, θέματα με το ΕΦΚΑ, θέματα με την προκαταβολή φόρου εισοδήματος, με τη φορολογία. Συγχρόνως, οι συγκεκριμένες εταιρείες έχουν από τα υψηλότερα κέρδη που έχουν δει ποτέ».

«Εμείς λοιπόν δεν είμαστε με ρεκόρ κερδών σε τεράστιες εταιρείες όσο οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις δεν μπορούν να βγάλουν τον μήνα πέρα. Εμείς είμαστε με τη μεριά των πολλών, εμείς θέλουμε να έχουμε στο φορολογικό μας σύστημα μια αναδιανομή η οποία να μπορέσει να φέρει φορολογική δικαιοσύνη. Να έχουμε ένα κράτος δικαίου, να έχουμε ανοιχτές αγορές ρυθμισμένες, εργασιακά δικαιώματα, ένα Εθνικό Σύστημα Υγείας που να είναι στελεχωμένο ώστε να μπορεί να περιθάλψει τον κόσμο. Όχι σαν την κυρία που γνώρισα πριν, που έχασε 43 χρόνων παιδί και δεν μπορεί να βρει το δίκιο της, που δεν της λέει κανείς γιατί το έχασε, παρά μόνο εάν είναι κάποιος πατέρας βουλευτή μπορεί αυτό να βγει στις ειδήσεις», τόνισε επίσης.

Για να καταλήξει: «Παίρνουμε το μέρος των αδύναμων συμπολιτών μας, του περιβάλλοντος, της φιλοζωίας, της ειρήνης, και παίρνουμε το μέρος της δικαιοσύνης στη χώρα μας διότι αυτό που γίνεται αυτή τη στιγμή είναι άδικο προς τις νέες γενιές. Είναι άδικο προς αυτά τα παιδιά να μεγαλώνουν σε μία χώρα που δεν μπορούν να ονειρεύονται, που αν έχεις γεννηθεί με το λάθος επίθετο ή στη λάθος συνοικία είσαι καταδικασμένος για μια ζωή. Αυτά είναι πολιτικές επιλογές, θα τις αλλάξουμε, και το πρώτο βήμα θα γίνει την άλλη Κυριακή».

Φωτογραφίες: ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: