ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 29 Μαΐου 2024

Μήνυμα προπαγάνδα για την επίσκεψη Μητσοτάκη

 

Με την ευκαιρία της αυριανής επίσκεψης του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στην Αχαΐα από την Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε προπαγανδιστικό μήνυμα, γεμάτο ψέματα, στο οποίο μεταξύ άλλων αναφέρονται τα ακριβώς αντίθετα από όσα συμβαίνουν στην κοινωνία. Τα παραθέτω εντός παρενθέσεων:

«Ο στόχος της πρώτης τετραετίας για ισχυρή ανάπτυξη και αυτοδύναμη Ελλάδα, έγινε πράξη. (Σημ.: Εννοεί ότι γίναμε 26οι στην κατάταξη των ευρωπαϊκών χωρών από τις 27, ένα βήμα πριν την τελυταία που είναι η Βουλγαρία;).

Παρά τις πολλές κρίσεις που ζήσαμε, (Σημ.: 35.000 νεκροί από κόβιντ στην Ελλαδίτσα των 11 εκατομμυρίων, αριθμός πολλαπλάσιος άλλων ευρωπαϊκών χωρών καθώς το 80% πέθανε λόγω έλλειψης ΜΕΘ). 

Η Κυβέρνηση πέτυχε η Οικονομία να σταθεί στα πόδια της. (Σημ.: Μόνο που αυτό δεν το βλέπει στην τσέπη ντου ο καταναλωτής. Αντιθέτως βλέπει τον τιμάριθμο να παίρνει τα ύψη κια τον Μητσοτάκη να στέλνει τον κόσμο στην Εκκλησία για φαγητό, αφού παίρνει χαμηλή σύνταξη που δεν αρκεί για ενοίκο και φαγητό) 

Οι πολίτες να ελαφρύνουν από δεκάδες φόρους. (Σημ.: 4 δισ. υπερέσοδα το κράτος από την υπερφορολόγηση κατά τον προϋπολογισμό του 2023, που αφαιρέθηκαν από την ντσέπη του πολίτη) 

Να τιθασεύσει την απειλή του Μεταναστευτικού. (Σημ.: Αυτό κι αν δεν είναι ψέμα. Οι μετανάστες φυλακίζονται στα νησιά και οι νησιώτες βογγούν, ενώ η χώρα διασύρεται διεθνώς με ταδεσμωτήριά της).  

Την ώρα που οι Ένοπλες Δυνάμεις θωρακίζονταν με νέους εξοπλισμούς. (Σημ.: Χαρίζουμε στην Ουκρανία τα άρματα μάχης και τα νησιθά μας μένουν απροστάτευτα, ενώ δισεκατομμύρια σπαταλόνται  για υπερεξοπλισμούς, χάριν ευλογία για τις αμερικανικές πολεμικές εταιρείες, χρέος αβάστακτο για το λαό μας). 

Ενώ το Κράτος μας γινόταν ψηφιακό. (Για να το βρίσκει η κάθε Ασημακοπούλου κια να υποκλέπτει τα εμαιλ των ετεροδημοτών, ώστε να μας επιβάλλεται πρόστιμο 400 ευρώ, που θα το πληρώσει ο προϋπολογισμός!)

Σε μια διαρκή σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ κοινωνίας και πολιτείας βασισμένη στην αλήθεια». (Σημ.: Και στον μεγάλο ρουφιάνο Predator).

Δεν υπάρχουν σχόλια: