ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 30 Μαΐου 2024

«Ήρθε, φωτογραφήθηκε και ήδη… ξεχάστηκε!!!»

 

 

Περαστικός από την Πάτρα ο Κυρ. Μητσοτάκης έκανε μία αναφορά κι αυτή... ζαβή, πράγμα που σχολίασε δηκτικά το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αχαΐας

«Στα δέκα λεπτά που βρήκε όλα όλα για να αφιερώσει στην Πάτρα ο κ. Μητσοτάκης έκανε μόλις μια αναφορά στην περιοχή μας… και καλύτερα να μην την έκανε. Ξαφνικά θυμήθηκε να μας μιλήσει για τους δρόμους, που μάλλον θα του διέφυγε, ολοκληρώθηκαν επί ΣΥΡΙΖΑ και πρωθυπουργίας Αλέξη Τσίπρα».

Τα παραπάνω σχολιάζει με δηκτικό τρόπο σε ανακοίνωση του το Γραφείο Τύπου της ΝΕ Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με αφορμή την επίσκεψη - αστραπή του Κυριακού Μητσοτάκη σήμερα το πρωί στην Πάτρα, ερχόμενος από το Αίγιο.

Αναλυτικά, στην  ανακοίνωσή της η Νομαρχιακή Επιτροπής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία σχετικά με την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυρ. Μητσοτάκη  στο Αίγιο και στην Πάτρα αναφέρει τα παρακάτω:  

«Ήρθε, φωτογραφήθηκε και ήδη… ξεχάστηκε!!!

Τι άλλο να σχολιάσει κανείς για μια επίσκεψη-αστραπή, για να βγει η υποχρέωση;

Για μια συγκέντρωση χωρίς κόσμος, χωρίς παλμό;

Για μια ομιλία χωρίς περιεχόμενο;

Στα δέκα λεπτά που βρήκε όλα όλα για να αφιερώσει στην Πάτρα ο κ. Μητσοτάκης έκανε μόλις μια αναφορά στην περιοχή μας… και καλύτερα να μην την έκανε.

Ξαφνικά θυμήθηκε να μας μιλήσει για τους δρόμους, που μάλλον θα του διέφυγε, ολοκληρώθηκαν επί ΣΥΡΙΖΑ και πρωθυπουργίας Αλέξη Τσίπρα.

 

Η δε Πατρών-Πύργου θα ήταν ήδη έτοιμη και μάλιστα ΧΩΡΙΣ διόδια, αν η Κυβέρνησή του δεν άλλαζε το 2019 τον σχεδιασμό, αν δεν σταματούσε τις εργασίες που βρίσκονταν σε εξέλιξη και δεν προσπαθούσε να πείσει επί χρόνια την Ευρώπη ότι θα πρέπει να συνεχιστεί με απευθείας ανάθεση στους εκλεκτούς του εργολάβους.

 

Κρίμα γιατί για ακόμα μια φορά έπαιξε με τη νοημοσύνη μας.

Η Πάτρα όμως και η Αχαΐα θα του δώσουν την απάντηση στις 9 Ιουνίου…

___________

ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ καλύτερη ζωή τώρα!»

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: