ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 29 Μαΐου 2024

Κάποιος έδωσε εντολή στον Τριαντόπουλο να συνδράμει

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τα Τέμπη, το πιο επαίσχυντο κρατικό έγκλημα!

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία:

«Προκαλεί ανατριχίλα το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του MEGA για τη «μυστική» σύσκεψη των Αγοραστού, Τριαντόπουλου, Ξιφαρά και εκπροσώπου της Hellenic Train, όπου και αποφασίστηκε το μπάζωμα της περιοχής του εγκλήματος των Τεμπών. Μια εν κρυπτώ σύσκεψη, στην οποία δεν είχε κληθεί (παρανόμως) ο λειτουργός της Εισαγγελικής Αρχής, ο οποίος ήταν αποκλειστικά αρμόδιος για τον τόπο του δυστυχήματος.

Όπως αποκαλύπτεται, η «αναδιαμόρφωση του χώρου» ξεκίνησε από την επόμενη ημέρα της σύσκεψης και διήρκεσε τρεις ημέρες, με πρόφαση πως θα έπρεπε να ξεκινήσουν άμεσα τα δρομολόγια των τρένων, τα οποία όμως ξεκίνησαν τελικά στις 29 Μαρτίου.

Εδώ κι έναν χρόνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τα κυβερνητικά στελέχη συγκαλύπτουν την αλήθεια, αρνούμενοι κατηγορηματικά πως εμπλέκονται οι ίδιοι στο «μπάζωμα» και επιρρίπτοντας την ευθύνη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Όσο κι αν προσπαθούν να κρύψουν την αλήθεια υπάρχουν συντριπτικές αποδείξεις: Κάποιος έδωσε εντολή στον κ. Τριαντόπουλο να συνδράμει στο πιο επαίσχυντο κρατικό έγκλημα στην ιστορία της χώρας. Κάποιος κάλεσε στη συγκεκριμένη σύσκεψη και την σιδηροδρομική εταιρεία παρότι εμπλεκόταν στο δυστύχημα. Κάποιος απέκλεισε από τη σύσκεψη τον αρμόδιο Εισαγγελέα, ο οποίος είχε εκ του νόμου την ευθύνη για τη διασφάλιση όλων των αποδεικτικών στοιχείων στον τόπο του εγκλήματος. Κάποιοι ήθελαν κάτι να κρύψουν.

Τέτοιος πρακτικές προσομοιάζουν σε άλλες εποχές κι άλλα καθεστώτα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: