ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 28 Μαΐου 2024

ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Θεσσαλονίκης: Σκληρή απάντηση

 

Την οργή του εκφράζει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Θεσσαλονίκης αναφορικά με πρωτοσέλιδο στον κυβερνητικό Τύπο περί «λευκής απεργίας» στελεχών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Παράλληλα, ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης κάνοντας λόγο για απελπισία της ΝΔ λόγω της «δημοσκοπικής κατακρήμνισης» της κυβερνητικής παράταξης τονίζει ότι: 

«Λευκή απεργία έχει κηρύξει η κυβέρνηση της ΝΔ απέναντι στον λαό μέσω της ακρίβειας σε όλα τα επίπεδα, της φτωχοποίησης του μεγαλύτερου μέρους των πολιτών, της υποβάθμισης της Παιδείας, της Υγείας που γίνονται όλο και πιο δυσπρόσιτες στους πολίτες, της συγκάλυψης εγκλημάτων και της κερδοσκοπίας της, της αύξησης της εγκληματικότητας, της υποτίμησης των νέων που δεν έχουν καμία προοπτική και δεν έχει τέλος ο κατάλογος της».

»Λευκή απεργία έχει κηρύξει και η δική τους "ανεξάρτητη" δημοσιογραφία απέναντι στα καυτά προβλήματα των πολιτών που τους κάνουν να υποφέρουν» τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση.

Παράλληλα, ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Θεσσαλονίκης ξεκαθαρίζει ότι τα μέλη, οι φίλοι και οι φίλες του, οι βουλευτές και οι βουλεύτριες, οι υποψήφιοι/ες και ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης «είναι απολύτως συσπειρωμένοι/ες και προσηλωμένοι/ες στον αγώνα της Ανατροπής αυτής της πολιτικής και αυτό κάθε μέρα γίνεται πιο φανερό σε όλους τους πολίτες και ειδικά στη Νεολαία».

«Όμως τα πράγματα αλλάζουν, ο λαός αντιλαμβάνεται, αντιδρά και θα τους ανατρέψει με την ψήφο του στον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό τους πανικοβάλλει και εφευρίσκουν “ειδήσεις” οι εφημερίδες τους για τους βουλευτές  της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Το γαρ πολύ του πανικού γεννά παραφροσύνη» σχολιάζει δεικτικά ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζεται ότι η εφημερίδα Απογευματινή στο πρωτοσέλιδό της αναφέρεται σε «ίντριγκες, φιτιλιές και αλληλοκαρφώματα» κάνοντας μάλιστα λόγο για «λευκή απεργία στον ΣΥΡΙΖΑ του Κασσελάκη».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Θεσσαλονίκης:

«Πρωτοσέλιδα του κυβερνητικού τύπου και της ενημέρωσης #107, προσπαθούν μέσα στην απελπισία της δημοσκοπικής κατακρήμνισης της Νέας Δημοκρατίας να διαμορφώσουν κλίμα, μιλώντας για Λευκή Απεργία των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ.

Λευκή απεργία έχει κηρύξει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας απέναντι στον λαό μέσω της ακρίβειας σε όλα τα επίπεδα, της φτωχοποίησης του μεγαλύτερου μέρους των πολιτών, της υποβάθμισης της Παιδείας, της Υγείας που γίνονται όλο και πιο δυσπρόσιτες στους πολίτες, της συγκάλυψης εγκλημάτων και της κερδοσκοπίας της, της αύξησης της εγκληματικότητας, της υποτίμησης των νέων που δεν έχουν καμία προοπτική και δεν έχει τέλος ο κατάλογος της.

Λευκή απεργία έχει κηρύξει και η δική τους "ανεξάρτητη" δημοσιογραφία απέναντι στα καυτά προβλήματα των πολιτών που τους κάνουν να υποφέρουν.

Όμως τα πράγματα αλλάζουν, ο λαός αντιλαμβάνεται, αντιδρά και θα τους ανατρέψει με την ψήφο του στον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό τους πανικοβάλλει και εφευρίσκουν "ειδήσεις" οι εφημερίδες τους για τους βουλευτές  της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Το γαρ πολύ του πανικού γεννά παραφροσύνη…

Ο ΣΥΡΙΖΑ, τα μέλη, οι φίλοι και οι φίλες του, οι βουλευτές και οι βουλεύτριες, οι υποψήφιοι/ες και ο πρόεδρος του είναι απολύτως συσπειρωμένοι/ες και προσηλωμένοι/ες  στον αγώνα της Ανατροπής αυτής της πολιτικής και αυτό κάθε μέρα γίνεται πιο φανερό σε όλους τους πολίτες και ειδικά στη Νεολαία».


Δεν υπάρχουν σχόλια: