ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

Γ. Ψυχογιός στο Κεντρικό Δελτίο του Attica με τον Γ. Μελιγγώνη

 

Το "σταθερά πιο κοντά στην Ευρώπη" της ΝΔ, το πιο σύντομο ανέκδοτο - Υπάρχει άλλος δρόμος!


Ο βουλευτής Κορινθίας και τομεάρχης Μετανάστευσης και Ασύλου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιώργος Ψυχογιός, ήταν καλεσμένος στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Attica TV, ακολουθούν σημεία και βίντεο με όσα είπε.​

Ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε μια χρεοκοπημένη χώρα και την έβγαλε με 37 δις πλεόνασμα και με την κοινωνία όρθια και αξιοποίησε όλα τα διαθέσιμα εργαλεία, όπως το Ταμείο Ανάκαμψης και το ΕΣΠΑ, σεβάστηκε το κράτος δικαίου, σε αντίθεση με την αντίθεση περί «λάφυρου» που έχει η σημερινή κυβέρνηση.
Υπάρχει τεράστια απόσταση από το χωράφι στο ράφι και είναι αποκαρδιωτική η κατάσταση στην επαρχία, άνθρωποι εγκαταλείπουν τα χωράφια λόγω του κόστους παραγωγής, των χαμηλών τιμών, των προβλημάτων σε υποδομές. Η κατάσταση είναι πολύ κρίσιμη και έχει να κάνει και με τη διατροφική επάρκεια, ειδικά σε συνθήκες κλιματικής κρίσης.
‘Έχουμε καταθέσει κοστολογημένο πρόγραμμα καταπολέμησης της ακρίβειας το οποίο επίσης λοιδορήθηκε από την κυβέρνηση, με άξονες την κλιμακωτή και αναλογική φορολογία, την προστασία των καταναλωτών με μηδενικό ΦΠΑ στα είδη διατροφής και στα βρεφικά, με παρεμβάσεις σε ότι έχει να κάνει με τον ειδικό φόρο κατανάλωσης στα καύσιμα, με την μείωση στις τιμές των εισιτηρίων στα ΜΜΜ, με μια συγκροτημένη παρέμβαση για το αγροτικό πετρέλαιο και με μείωση των τελών στην ύδρευση και την αποχέτευση.
Η χώρα είναι πάλι δεύτερη από το τέλος στην κατάταξη των χωρών της Ένωσης, δεν μπορεί να πει κανείς ότι η κοινωνία στέκεται στα πόδια της, ευημερούν κάποιοι αριθμοί και η κοινωνία φτωχοποιείται, γονατίζει.
Το έγκλημα των Τεμπών, οι υποκλοπές και η διαρροή των στοιχείων των ψηφοφόρων, ήρθαν από εμάς στην Ευρωβουλή, γιατί ο κόσμος πρέπει να αντιληφθεί ότι προφανώς και υπάρχει άλλος δρόμος.
Μισό κιλό φέτα "μισή ζωή", καμία ενσυναίσθηση, όταν η συνταξιούχος είπε στον πρωθυπουργό ότι παίρνει σύνταξη 440 και πληρώνει 300 για νοίκι και εκείνος την ρωτά αν την στηρίζει η εκκλησία και δεν λέει τις ευθύνες της Πολιτείας ή όταν αντιμετωπίζονται με καταστολή συγγενείς θυμάτων στην Κέρκυρα.
Πρέπει να ψηφίσει ο κόσμος για ένα άλλο μείγμα πολιτικής, το οποίο είναι εφικτό μέσα στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για μια άλλη Ευρώπη της Ειρήνης, της αλληλεγγύης, της ισότιμης και περιφερειακής ανάπτυξης.
Η ΝΔ έχει διαλύσει την έννοια της κοινωνικής ασφάλειας, την προστασία της πρώτης κατοικίας, την πρόσβαση στην υγεία, στα πανεπιστήμια, πολιτική απέναντι στις γυναικοκτονίες, στη δράση ακροδεξιών ομάδων

 Γ. Ψυχογιός: Το

Δεν υπάρχουν σχόλια: