ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

Ημαθία: Στις 9 Ιουνίου στέλνουμε το μήνυμα!

 Η Ρ. Δούρου στην Ημαθία: Στις 9 Ιουνίου στέλνουμε το μήνυμα στην κυβέρνηση της αλαζονείας ότι δεν πάει άλλο!


Η Ρ. Δούρου από την Βόρεια Ελλάδα: Χτυπά το καμπανάκι στην κυβέρνηση της αλαζονείας ότι δεν πάει άλλο!


Περιοδεία στην Ημαθία ενόψει των ευρωεκλογών πραγματοποίησε η Ρένα Δούρου, με συναντήσεις και ομιλίες σε Αλεξάνδρεια, Νάουσα και Βέροια. Μαζί με τον Γ. Καραμέρο το πρωί της Πέμπτης είχαν συνάντηση με τα τοπικά ΜΜΕ. Το βράδυ μετείχαν στην πολυπληθή κεντρική εκδήλωση του κόμματος που πραγματοποιήθηκε στην Ελιά στη Βέροια, μαζί με τους υποψήφιους ευρωβουλευτές Γ. Νούσκαλη και Α. Τουμανίδη, στην οποία απηύθυνε χαιρετισμό ο πρώην βουλευτής Αγγ. Τόλκας και προλόγισε ο συντονιστής της Ν.Ε. Ημαθίας Γρ. Γεωργιάδης. Στην περιοδεία μετείχαν επίσης οι Φένια Κλετσίδη Αναπληρώτρια Γραμματέας και Γιώτα Σανιδά, Συντονίστρια Γραφείου ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Νάουσας.

“Ο κ. Πρωθυπουργός αντί να απολογείται, κινδυνολογεί κατά του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ και μας κατηγορεί για… λεφτόδενδρα. Το ίδιο και οι υπουργοί του”. “Όμως στις 9 Ιουνίου στέλνουμε το μήνυμα στην κυβέρνηση της αλαζονείας ότι δεν πάει άλλο!” Αυτά παρατήρησε, μεταξύ άλλων η Ρένα Δούρου στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ημαθίας στη Βέροια. “Μας συκοφαντούν, γιατί μας φοβούνται. Οι προτάσεις μας είναι και βιώσιμες και υλοποιήσιμες”, συνέχισε η ίδια. Προσθέτοντας, ότι “δεν είναι τυχαίο ότι δεν περνάει μέρα που η κυβέρνηση, ο επικοινωνιακός της μηχανισμός να μην καταστροφολογήσει, συκοφαντήσει, χρησιμοποιήσει φέικ νιούζ κατά του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ, γιατί στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν καταλάβει ότι οι πολίτες εκτιμούν το κοστολογημένο, και με τη βούλα του ΓΛΚ, πρόγραμμά του κατά της ακρίβειας, της αισχροκέρδειας”.

Νωρίτερα χθες το πρωί, η Ρ. Δούρου και Γ. Καραμέρος έδωσαν συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ. Η Ρ. Δούρου αναφέρθηκε στο “διπλό, ευρωπαϊκό και εθνικό, διακύβευμα” των εκλογών της 9ης Ιουνίου. Αφενός “οι εκλογές θα κρίνουν αν η Ευρώπη είναι αντιφασιστική, αν θα είναι των πολλών κι όχι των λίγων, της ειρήνης κι όχι της οικονομίας του πολέμου”, προειδοποιώντας για την “επέλαση της μισαλλοδοξίας και της ακροδεξιάς, έχουμε επιστροφή του πολέμου στην Ευρώπη αλλά και επιστροφή στις πολιτικές λιτότητας”. Αφετέρου “συναντάμε πολίτες που γνωρίζουν ότι ναι μεν δεν εκλέγεται κυβέρνηση, όμως θέλουν να στείλουν σαφές μήνυμα στον κ. Μητσοτάκη, στην εξουσία της αλαζονείας και της ακρίβειας. Το μήνυμα ότι δεν πάει άλλο”. 

Τη συνέντευξη συντόνισε ο υπεύθυνος θεματικής Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ημαθίας, Πέτρος Τσαπαρόπουλος, που απαντώντας στις ύβρεις του υπουργού Υγείας για το νοσοκομείο Βέροιας, τόνισε ότι ψεύδεται και αλλάζει θέσεις ενώ θύμισε ότι ως υπουργός της Κυβέρνησης Σαμαρά παρέδωσε διαλυμένο το δημόσιο σύστημα υγείας, κλείνοντας νοσοκομεία, κα. “Η ιδιωτικοποίηση είναι οπισθοδρόμηση κι όχι πρόοδος. Ο ΣΥΡΙΖΑ παρέλαβε ένα σύστημα υγείας με 800 εκ. ευρώ χρέη και παρέδωσε ένα σύστημα με πλεόνασμα 250 εκ. ευρώ”, είπε χαρακτηριστικά.

Την Τετάρτη η Ρένα Δούρου μίλησε σε συγκέντρωση στην Αλεξάνδρεια, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι ο “ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι το μόνο κόμμα που πάει στις ευρωεκλογές με θέσεις και ευρωδιακήρυξη ενώ οι πολιτικοί μας αντίπαλοι δίνουν τη μάχη κατά του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ με συκοφαντίες, φέικ νιούζ, λοιδορία, όπως ότι κάναμε διακοπές πηγαίνοντας στην Παλαιστίνη”.

Η ίδια τόνισε ότι για πρώτη φορά ένα κόμμα στέλνει υποψήφιους ευρωβουλευτές που έχουν επιλέξει οι ίδιοι πολίτες και όχι κάποιο κομματικό κονκλάβιο. “Σας ευχαριστώ γιατί, μετά από μια σοβαρή εκλογική ήττα, μια εσωκομματική κρίση και διάσπαση, δίνετε τον αγώνα κατά της απάθειας και της αδιαφορίας που, μαζί με την απομάκρυνση από τα κοινά, ανοίγουν το δρόμο στην ακροδεξιά”, είπε χαρακτηριστικά η Ρ. Δούρου, που πριν από την εκδήλωση μίλησε με πολίτες για τις θέσεις και την ευρωδιακήρυξη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

 

Συνάντηση με τον Δικηγορικό Σύλλογο Βέροιας

Στο πλαίσιο της περιοδείας της η Ρ. Δούρου είχε σειρά επαφών με εκπροσώπους φορέων της Ημαθίας καθώς και με τον Δήμαρχο Νάουσας.
Συγκεκριμένα συναντήθηκε με τον Δικηγορικό Σύλλογο Βέροιας στα γραφεία του Συλλόγου στο Δικαστικό Μέγαρο. Στη συνάντηση ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Στέργιος Σουροβίκης και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ενημέρωσαν τη Ρένα Δούρου για τη συνεχιζόμενη κινητοποίηση του Συλλόγου και τη στοχευμένη του αποχή στις αστικές μόνο υποθέσεις δημοσίου, τραπεζών, ΝΠΔΔ και funds και σε όλες τις διοικητικές και ποινικές υποθέσεις. 

Όπως εξήγησαν πρόκειται για ένδειξη διαμαρτυρίας για τον ψηφισθέντα φορολογικό νόμο, ο οποίος είναι καθαρά φοροεισπρακτικός και κατάφωρα άδικος και πλήττει βάναυσα όλους τους αυτοαπασχολούμενους και ελεύθερους επαγγελματίες, για τις τροποποιήσεις του Ποινικού Κώδικα και για τις αλλαγές, καταργήσεις και συγχωνεύσεις/ενοποιήσεις δικαστικών μονάδων, που επιφέρει ο Δικαστικός Χάρτης. 

Η Ρ. Δούρου εξέφρασε τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ, τονίζοντας ότι η Αξιωματική Αντιπολίτευση από την πρώτη στιγμή έχει ταχθεί κατά των κυβερνητικών φοροεισπρακτικών και κοινωνικά άδικων αποφάσεων. “Οι μεταρρυθμίσεις αυτής της κυβέρνησης στο χώρο της Δικαιοσύνης δεν στοχεύουν στην αναβάθμιση του έργου της, πχ με δικαιότερη κατανομή υποθέσεων στους βαθμούς της, με προσλήψεις δικαστικών υπαλλήλων, με ενίσχυση των δικαστών και επίλυση των πολλαπλών προβλημάτων στο χώρο των δικαστηρίων. Κινούνται στην κατεύθυνση ενός ποινικού λαϊκισμού με όρους επικοινωνιακούς και ψηφοθηρικούς αγνοώντας τα υφιστάμενα σοβαρά δομικά προβλήματα της Δικαιοσύνης και του σωφρονιστικού συστήματος”, σχολίασε η ίδια μετά από τη συνάντηση.

 

Συνάντηση με τον Δήμαρχο και Αντιδημάρχους Νάουσας

Ακολούθησε συνάντηση με τον Δήμαρχο Νάουσας Νάουσας Νίκο Κουτσογιάννη και τους Αντιδημάρχους: Οικονομικών, Θοδωρή Δουλδουρή, Πολιτισμού, Βασιλική Δανιηλίδου, Κυριακή Χατζηιωαννιδου, Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων, τον Γενικό Γραμματέα Γιάννη Τάουλα. “Μοιραστήκαμε κοινές αγωνίες για το παρόν και το μέλλον της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην πατρίδα μας. Της βαθμίδας της διακυβέρνησης που βρίσκεται κοντύτερα στον πολίτη ωστόσο εξακολουθεί να μην απολαμβάνει των ανάλογων επαρκών πόρων και μέσων για να επιτελέσει την κομβική της αποστολή, δηλαδή την εμβάθυνση της τοπικής δημοκρατίας, τη συμβολή της σε βιώσιμη ανάπτυξη”, παρατήρησε η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.


Συνάντηση με την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Βέροιας

Αργότερα πραγματοποιήθηκε συνάντηση με την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Βέροιας: τον Πρόεδρο Λ. Ασλανίδη, τον Γ. Γραμματέα Β. Βαρελά και τους Προέδρους: των Ζαχαροπλαστών Αν. Παγούρα, των Λογιστών Σ. Ζυγουλιάνο, των Ηλεκτρολόγων Αν. Χερίδη, τον εκπρόσωπος των Μαραγκών, Γ. Γεωργόπουλο και τον Πρόεδρο της ομοσπονδίας επαγγελματοβιοτεχνών Νάουσας, Χρ. Φραγκότση. “Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ στηρίζει συστηματικά την μικρομεσαία επιχειρηματικότητα, τη ραχοκοκκαλιά της οικονομίας μας, που δημιουργεί θέσεις δουλειάς. Αν και οι επαγγελματοβιοτέχνες αποτελούν δύναμη της οικονομίας μας, στοχοποιούνται συστηματικά από μια κυβέρνηση που έχει επιλέξει, με τις ταξικές της πολιτικές, πλευρά, τους λίγους και ισχυρούς. Και για το λόγο αυτό, καλούμε τους πολίτες να στείλουν ηχηρό μήνυμα αλλαγής στις 9 Ιουνίου”, παρατήρησε μετά από τη συνάντηση η Ρ. Δούρου.

Φωτογραφίες στο link:
https://www.renadourou.gr/2024/05/31/h-r-doyroy-sthn-hmathia-stis-9-ioynioy-stelnoyme-to-mhnyma-sthn-kyvernhsh-ths-alazoneias-oti-den-paei-allo/

Δεν υπάρχουν σχόλια: