ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 30 Μαΐου 2024

Με παναττική στυάση εργασίας αντιδρούν οι γιατροί


Την ώρα που 3.000 παιδιά περιμένουν για να χειρουργηθούν στα δύο μεγαλύτερα Παιδιατρικά νοσοκομεία της χώρας, η κυβέρνηση της ΝΔ τους σέρνει στα δικαστήρια!

Ενω ο υπουργός Άδ. Γεωργιάδης απειλεί τους γιατρούς με μαζική είσοδο των ιδιωτών γιατρών στα παιδιατρικά νοσοκομεία της Αθήνας, ζητώντας να υποκύψουνν οι γιατροί στον παραλογισμό της εγκατάληψης της Υγείας, η  ΟΕΝΓΕ απευθύνει κάλεσμα σε «όλους τους συναδέλφους των νοσοκομείων και των Κέντρων Υγείας του λεκανοπεδίου να συμμετέχουν μαζικά στην παναττική στάση εργασίας της ΕΙΝΑΠ 8:00 π.μ. με 1:00 μμ., τη Δευτέρα 3/6 και στη συγκέντρωση στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού στις 11:00 π.μ»

Όπως τονίζει η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (Ο.Ε.Ν.Γ.Ε), την ώρα που 3.000 παιδιά περιμένουν για να χειρουργηθούν στα δύο μεγαλύτερα Παιδιατρικά νοσοκομεία της χώρας, η κυβέρνηση της ΝΔ αντί να σκύψει πάνω στο πρόβλημα και να δώσει ουσιαστικές λύσεις, αντί να αφουγκραστεί την αγωνία μας για τους κινδύνους που εγκυμονεί για τους μικρούς ασθενείς η εντατικοποίηση εξαιτίας της υποστελέχωσης και οι μετακινήσεις, για να βουλώσουν «τρύπες», Αναισθησιολόγων Ενηλίκων που δεν έχουν την αναγκαία εξειδίκευση στην Παιδιατρική Αναισθησία,  μας σέρνει στα δικαστήρια».

Και καταγγέλλουν ότι η κυβέρνηση «αξιοποιεί το αντιαπεργιακό νομοθετικό οπλοστάσιο για να ποινικοποιήσει τη συνδικαλιστική δράση και τις δίκαιες διεκδικήσεις μας, σέρνοντας στα δικαστήρια την ΕΙΝΑΠ και το σωματείο εργαζομένων του «Αγλαΐα Κυριακού».

Μάλιστα σχολιάζουν δηκτικά το γεγονός ότι «ο Υπουργός Υγείας εξαπολύει καθημερινά ύβρεις ενάντια στους Παιδοαναισθησιολόγους, ενάντια στην ΕΙΝΑΠ, ενάντια στην ΟΕΝΓΕ μιλώντας για «ακροαριστεροκρατούμενους φιλοτρομοκρατικούς πυρήνες», «στημένες προεκλογικές αντιδράσεις», απειλεί τους υγειονομικούς με την φράση «τα βάζουν με λάθος άνθρωπο» για να αποπροσανατολίσει και να κρύψει το γεγονός ότι οι υγειονομικοί, έχοντας στο πλευρό τους όλο το λαό, εδώ και τουλάχιστον 2 χρόνια προειδοποιούν για την εκρηκτική κατάσταση που διαμορφώνεται στα νοσοκομεία Παίδων και διεκδικούν την αποφασιστική ενίσχυσή τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: