ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

Σοβαρά τεχνικά προβλήματα στην Google

Εκτός λειτουργίας τέθηκε η υπηρεσία ειδήσεων Google News το μεσημέρι της Παρασκευής, στην Ελλάδα, αλλά και σε χώρες του εξωτερικού.

Ειδικότερα, εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο δεν μπορούσαν να δουν τις σχετικές ενημερώσεις, καθώς η υπηρεσία ειδήσεων Google News φαίνεται πως δεν λειτουργεί σωστά.

Όπως αναφέρουν χρήστες, στην καρτέλα «ειδήσεις» της Google, δεν εμφανίζονται αποτελέσματα, ενώ στους επισκέπτες παρουσιάζεται μια σελίδα σφάλματος με την αναφορά «Κάτι πήγε στραβά, παρακαλώ προσπαθήστε ξανά».

Και στα λογισμικά iOS και Android  παρουσιάζεται τεχνικό πρόβλημα.

Τεράστια αύξηση στις αναφορές χρηστών για τη μη λειτουργία της Google καταγράφηκε στον ιστότοπο Down Detector με τους περισσότερους να σχολιάζουν πως τα Google News είναι εκτός λειτουργίας. Στη συνέχεια η κατάσταση φαίνεται να ομαλοποιήθηκε.

Μάλιστα, ορισμένοι χρήστες αναφέρουν πως έχει επηρεαστεί και η λειτουργία της αναζήτησης.

Μπλοκαρισμένο αναίτια μία εβδομάδα τώρα από την Ουλτλόκ της Microsoft είναι και το μέιλ gmosxos1@hotmail.com  του διαχειριστή του Istologiou G. Mosxou!

Οι εταιρείες διαδικτύου έχοντας το μονοπώλιο κάνουν ότι θέλουν. Κι οι χρήστες βρίσκονται ανήμποροι, αθύρματα στις διαθέσεις τους. Το μπλοκάρισμα ενός δικτύου e mails σημαίνει πως αποκλείουν τιςηλεκτροινικές διευθύνσεις του χρήστη που εργάζεται με βάση αυτές! 

Και το χειρότερο βάζοντας σε ενέργεια την αυτοματοποιημένη λειτουργία αποκλείουν τους χρήστες από την ενοχλητική τους επαφή!    

ΔΕΙΤΕ τα βήματα των χαζών αυτοματοποιημένων μηνυμάτων:

 

Και εδώ μένεις περιμένοντας πότε θα ευδοκήσει η εταιρεία να σου ανοίξει το μέηλ σου. Εάν δεν έχει βάλει το χεράκι της κανα παιδί της ΝΔ που θέλει να προσφέρει την υπηρεσία του στην κυβέρνηση. Πρόσφατος αποκλεισμός του Istologiou G. Mosxou ήταν αυτός από την facebook που κράτησε 4 χρόνια. Και είχε ξεκινήσει και αυτός προεκλογικά όπως και ο τωρινός της Microsoft.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: