ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

Κοινοποιήσετε το βίντεο αυτό παντού, το ζητά η μητέρα!

ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ για να δείτε το βίντεο με την χαροκαμμένη μάνα:

https://www.facebook.com/100029987355681/videos/3569685863276373/  ·  

 

Για ύστατη φορά η μάνα φιλάει τα παιδιά της. Αυτό που γίνεται από τους Ισραηλινούς στην Παλαιστίνη δεν είναι πολέμος, είναι δολοφονίες!

Αυτή είναι μια Παλαιστίνια μητέρα που της σκοτώθηκαν  από τον Ισραηλινό στρατό  τα δύο παιδιά της. Ειλικρινά δεν ξέρω τι να γράψω αλλά σας ζητώ να κοινοποιήσετε το βίντεο παντού, γράφει η μητέρα. Hamza Hiil Walaal.

(Δημοσιεύθηκε στο Αλ Τζαζίρα)

Στην εικόνα:  Παλαιστίνιος γιατρός πιστοποιεί τον θάνατο των μικρών παιδιών. Γράφει με μαρκαδόρο πάνω στο στήθος τους τα στοιχεία τους. Κι από κει και πέρα γίνεται η παραλαβή από τους οικείους για την ταφή τους. Για ύστατη φορά η μάνα φιλάει τα παιδιά της. Αυτό που γίνεται από τους Ισραηλινούς στην Παλαιστίνη δεν είναι πολέμος. Πόλεμος ονομάζεται όταν γίνεται  σύγκρουση μεταξύ ενόπλων. Όταν σκοτώνονται μικρά παιδιά από ενόπλους, αυτό είναι δολοφονίες. Γιαυτό το  Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης έχει ένταλμα σύλληψης του Ισραηλινού δολοφόνου στρατηγού Νετανιάχου κια όσων εμπλέκονται στις δολοφονίες αμάχων, αγαπημένη συνήθεια των Ναζί στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Με θύματα, ιδιαιτέρως, τα εκατομμύρια Εβραίων, γονιών των σημερινών Ισραηλινών! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: