ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

Στη φάκα ο Πατρινός απατεώνας Αρτέμης Σώρας

Συνελήφθη το απόγευμα Σαββάτου 16-6-2018, ο Αχαιός καταζητούμενος με ένταλμα σύλληψης Αρτέμης Σώρρας, σ΄υμφωνα με πληροφορίες του ΑΜΠΕ, από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι τον αναζητούσαν εδώ και καιρό για την υπόθεση των μετοχών της ναυαγισμένης Τράπεζας Ανατολής. 


Όπως είναι γνωστό τις μετοχές αυτές δήλωνε ότι θα διαθέσει στο κυβερνητικό επιτελείο της χώρας για να γίνει η εξόφληση του ελληνικού δανεισμού και προέτρεπε τους πολίτες να πληρώνουν τα χρέη τους στο ελληνικό δημόσιο με τις... πέτσινες μετοχές  που τους διέθετε. Σκοπός του ήταν να εγγυηθεί το ελληνικό δημόσιο την εγκυρότητα των ακυρωμένων μετοχών και να εισπράξει χρήματα εις βάρος του δημοσίου εξαπατώντα το. Η Τράπεζα Ανατολής είχε απορροφηθεί από την Τράπεζα Ελλάδος και οι μετοχές της μηδενίστηκαν μεσολαβούντος και του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

Ωστόσο ο Αρτ. Σάρρας, στο παρελθόν είχε ξεσηκώσει όσους τον πίστεψαν. Και ακολούθησε  αθρόα, όπως αποδείχθη, προσφυγή χιλιάδων πολιτών σε εφορίες, ασφαλιστικά ταμεία και τράπεζες οι οποίοι υλοποιούσαν τις προτροπές του για εξόφληση των χρεών τους από τα 600 δισ. δολάρια του κομματικού... ταμείου της «Ελλήνων Συνέλευσις»!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Σώρρας εντοπίστηκε σε σπίτι όπου διέμενε στα νότια προάστια έπειτα από έρευνες και πληροφορίες της Ασφάλειας Αττικής, η οποία πραγματοποίησε έφοδο και τον ακινητοποίησε χωρίς να προβάλει την παραμικρή αντίσταση.

Ο Σώρρας κρατείται στην Ασφάλειας Αττικής προκειμένου να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: