ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

Το πρωί κόκορας, το βράδυ κότα ο «Καραϊσκάκης»

Το πρωί χθες, το έπαιξε κόκορας τύπου Χίου, το απόγευμα με δήλωσή του έβαλε την ουρά στα σκέλια σαν γατούλα Αγκύρας. Και ξαφνικά το βράδυ, το έπαιξε Άλεν Προς, με το ΙΧ του να μεταβάλλεται σε αγωνιστικό και οι δρόμοι μπροστά του σε πίστα. 


Τώρα πιθανόν βρίσκεται σε κάποιο ορεινό χωριό της περιφέρειάς του και το παίζει  επαναστάτης των Ορέων! Ο λόγος για τον περιώνυμο  «Καραϊσκάκη», που μετά την προσφυγή του Πάνου Καμμένου και του Φ. Κουβέλη στην Δικαιοσύνη, αναζητείται στα όρια του αυτόφωρου.

Κυριολεκτικά είναι για  γέλια η επανάσταση που κήρυξε η ακροδεξιά, συναγωνιζόμενη την ΝΔ, με στόχο την συλλογή κάποιων ψήφων. Ο δήθεν ασυμβίβαστος φασισμός με την κοινοβουλευτική Δημοκρατία, κάνει χρήση των πιο πολιτικάντικων μεθόδων, που θυμίζουν πολιτευτές άλλων χρόνων.
 
Απεινή καταδίωξη από την ΕΛ.ΑΣ του αυτοκινήτου στο οποίο επιβαίνει ο θιασώτης του ναζιστικού μορφώματος  της ΧΑ Κωνστ. Μπαρμπαρούσης, εξελίχθηκε από τα χθες το βράδυ στον εθνικό άξονα Αθηνών-Πατρών. Το αυτοκίνητο του καταζητούμενου ανέπτυξε υπερβολική ταχύτητα, πέρασε γύρω στις 9μμ τα διόδια της γεφυρας του Ρίου -Αντιρρίου ακολουθούμενο από περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ με τον ίδιο να αρνείται να σταματήσει!

Οι αστυνομικοί απέφυγαν να στήσουν «μπλόκο» περιπολικών στην πορεία του καταζητούμενου με τον φόβο μην σημειωθεί τροχαίο ατύχημα στην «τρελή πορεία» του ΙΧ του.

Ο χρυσαυγίτης  αναζητείται μεταξύ Μεσολογγίου και Ναυπάκτου, ενώ περιπολικά της Αστυνομίας έχουν αποκλείσει όλους τους δρόμους που οδηγούν σε Λευκάδα, Πρέβεζα και Άρτα, για να εμποδίσουν να διαφύγει. Παράλληλα  αστυνομικοί έλεγξαν το σπίτι που διαθέτει στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι κρύβεται σε ορεινό χωριό της περιοχής του Μεσολογγίου.

Στις Αρχές έχει σημάνει συναγερμός ενώ συγκλήθηκε σύσκεψη με συμμετοχή των επιτελείων των Αστυνομικών Διευθύνσεων Αιτωλίας και Αχαΐας να προσέρχονται σε σύσκεψη για το παραπέρα της υπόθεσης. Σε λίγο αναμένεται να εκδώσουν και φωτογραφία μυστακοφόρου που καταζητείται!

Αυτά ενώ το Facebook έχει πάρει φωτιά από τα σατιρικά σχόλια που ακολουθούν τον κότα-Καραϊσκάκη, που πιθανολογείται πως κρύβεται σε κάποιο κοτέτσι και εφόσον επιστρέψει από τον αχυρώνα θα χρειαστεί ψέκασμα με ντι-ντι-τι για να μην κολλήσουν ψείρες οι σύντροφοί του!

αυτη τη στιγμη ελεγχονται ολα τα κοτετσια ανα την Ελλαδα για να βρουν την κοτα την λυρατη...


Δεν υπάρχουν σχόλια: