ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

ΚΚΕ, Καραθανασόπουλος, Άδωνις για μη επίλυση Μακεδονικού



Aκούγοντας κανάλια, στα πεταχτά, η εικόνα σύγκλισης που παρουσιάζουν τα δύο κόμματα Ν.Δ. και ΚΚΕ τασσόμενα απέναντι στη διαφαινόμενη συμφωνία και σε πιθανή λύση του Μακεδονικού, μέσα από τα δικά τους λόγια. 


Λ. Κανέλλη, ΚΚΕ: Δεν πρόκειται να ψηφίσουμε τη συμφωνία όπως την βλέπουμε να περιγράφεται ως τώρα (Λ. Κανέλλη) (ΑΝΤ1)

Μηταράκης, Ν.Δ.: Σαλαμοποίηση της συμφωνίας. Η κυβέρνηση έδωσε βάση στο όνομα και όχι στον αλυτρωτισμό. Δεν θα δεχθούμε μια τέτοια συμφωνία.

Άδωνις όπως και η Λ. Κανέλλη: Η συμφωνία γίνεται για να μπουν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ. (ΣΚΑΙ)

Άδ. Γεωργιάδης: Όλοι μαζί στη Ν.Δ. έχουμε συνταχθεί στη γραμμή του Κυριάκου Μητσοτάκη. Η Ν.Δ. δεν θα συμφωνήσει σε Μακεδονική εθνότητα και γλώσσα.

Καραθανασόπουλος: Θα χάσει η χώρα γιατί δεν αντιμετωπίζονται τα θέματα του αλυτρωτισμού και των εθνικών συνόρων.  Και μπαίνουν οι ξένοι παράγοντες στην περιοχή που πιέζουν για λύση για τα δικά τους συμφέροντα.

Αυτά ενώ η Λ. Κανέλλη ισχυρίστηκε ότι ακόμα και για το καπέλο των ακροδεξιών στα  συλλαλητήρια… ευθύνεται ο ΣΥΡΙΖΑς βεβαίως…

Κατ. Μπρ.-avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: