ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

Πέντε χρόνια από το εφιαλτικό μαύρο στην ΕΡΤ

Το βράδυ που έπεφτε το μαύρο στην ΕΡΤ από τους Σαμαροβενιζέλους, αφήνοντας 2.500 άτομα άνεργα, χάριν των ιδιωτών καναλαρχών, ο εικονιζόμενος Σίμος Κεδίκογλου πάσχιζε για να μας πείσει, ατυχώς, πόσο αναγκαίο είναι να περάσουν στην ανεργία!  ΔΕΙΤΕ επίσης το μήνυμά του: 


Τότε που ο τελευταίος των Μοϊκανών Έλληνας δημοσιογράφος παρέμεινε έγκλειστος στην λουκεταρισμένη ΕΡΤ, αρνούμενος να εγκαταλείψει θυσίες χρόνων!
 
Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΗΜ. ΜΟΣΧΟΥ


Ποιος μπορεί να ξεχάσει την εφιαλτική νύχτα με τα ΜΑΤ να ζώνουν το κτίριο της Αγ. Παρασκευής στην ΕΡΤ και τις πληροφορίες να έρχονται με το σταγονόμετρο για την ώρα που θα κατεβάσουν τον διακόπτη οι διατεταγμένοι του Σαμαροβενιζελικού εσμού. Με τον τελευταίο των μοϊκανών, το δημοσιογράφο Ν. Κοροβήλα,  που δεν βγήκε αργά τα μεσάνυχτα από το κτίριο όταν το εκκένωσε η αστυνομία και παρέμεινε. 

Στις 7 Νοέμβρη 2013, το Istolgio G. Mosxou έγραφε μεταξύ άλλων:

«Ο Νίκος Κορόβηλας είναι ο μοναδικός δημοσιογράφος που βρίσκεται ακόμη μέσα στο κτίριο της ΕΡΤ, μαζί με έναν εκπρόσωπο της ΠΟΣΠΕΡΤ και έναν ηλεκτρολόγο.Ο Ν. Κορόβηλας παρά τις εντολές της αστυνομίας να αποχωρήσει, αρνείται, τονίζοντας ότι δεν έχουν χρησιμοποιήσει βία εναντίον του, προς το παρόν τουλάχιστον».

«Να σημειωθεί ότι στις 4.20΄ τη νύχτα  που έγινε η έφοδος από την αστυνομία, στις 11-6-2013, εντός του κτιρίου υπήρχαν μόνο 12 άτομα».

 ___________

Νίκος Κοροβήλας. Ο τελευταίος των Μοϊκανών δημοσιογράφος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: