ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

Ο Κυρ. Μητσοτάκης εκβιάζει τους βουλευτές στη Βουλή


 
Ν. Παππάς: Κάποιοι επιμένουν να μένουν στην ομίχλη

«Κάποιοι επιμένουν να μένουν στην ομίχλη ενώ η Ελλάδα βγαίνει στο φως» υπογράμμισε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Ν. Παππάς καλώντας την αντιπολίτευση να πει την αλήθεια στον λαό που έχει ευαισθησίες για το Μακεδονικό και να μην υποκρίνεται.


Ο Ν. Παππάς έκανε μια εκτενή αναφορά σε παλιότερες δηλώσεις με τις οποίες ηγετικά στελέχη της Ν.Δ., όπως ο Κ. Μητσοτάκης, ο Αντ. Σαμαράς, η Ντ. Μπακογιάννη κι ο Άδ. Γεωργιάδης αλληλοκατηγορούνταν σχετικά με υποχωρήσεις στην διαπραγμάτευση του Μακεδονικού.

Ο Ν. Παππάς εκτίμησε ότι, σε αντίθεση με την διαχείριση που έκαναν οι κυβερνήσεις της Ν.Δ. στο παρελθόν για το Μακεδονικό, η σημερινή στάση της Ν.Δ. εξηγείται καθώς «δεν βγαίνει η υπόσχεσή σας προς τους οπαδούς σας», δηλαδή η γρήγορη επιστροφή στην εξουσία. Ο Ν. Παππάς επισήμανε ακόμα στην Ν.Δ. ότι έχει πολιτική αμηχανία, καθώς «το νεοφιλελεύθερο πρόγραμμά σας μπορεί να εφαρμοστεί μόνο υπό συνθήκες έκτακτης ανάγκης κι όχι με φυσιολογική χρηματοδότηση».

Ο Κυρ. Μητσοτάκης εκβιάζει τους βουλευτές


«Η ψήφος κατά της πρότασης δυσπιστίας είναι ψήφος υπέρ της συμφωνίας Τσίπρα-Ζάεφ αύριο» προειδοποίησε τους βουλευτές ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κ. Μητσοτάκης με διχαστικό λόγο υποστηρίζοντας ότι κάθε ψήφος εναντίον της πρότασης που κατέθεσε το κόμμα του είναι «ατομικό εισιτήριο για τις Πρέσπες» κι «εισιτήριο χωρίς επιστροφή για την χώρα». Ο Κ. Μητσοτάκης υποστήριξε ότι η συμφωνία δημιουργεί τετελεσμένα για την χώρα και κάθε μελλοντική τροποποίηση θα είναι εξαιρετικά δύσκολη, γι’ αυτό και «είναι χρέος μας να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας σταματήσουμε».

Στην προσπάθειά του να επικρίνει την συμφωνία, ο Κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε αντιφατικός καθώς από την μία κατηγόρησε τον Αλ. Τσίπρα ότι ξεκίνησε τις διαπραγματεύσεις με «βασικό στόχο» να προκαλέσει προβλήματα στην Ν.Δ. κι όχι να λύσει το ζήτημα, αλλά από την άλλη τον κατηγόρησε ότι έβαλε «κόκκινες γραμμές» μόνο μετά την πίεση της Ν.Δ. γιατί «ψαχνόσασταν για γρήγορη λύση». Ο Κ. Μητσοτάκης ισχυρίστηκε ότι η κυβέρνηση διαπραγματεύτηκε «χωρίς ιστορική συνείδηση και διαπραγματευτικές αντιστάσεις» και «περιφρόνησε τους πολίτες».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: