ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

Λόγω Παύλου Μελλά πήρε το δρόμο του Μπαρμπαρούση!


Στο δρόμο του Μπαρμπαρούση, ο βουλευτής της Ν.Δ. Γιώργος Κασαπίδης αποκάλεσε «προδότες»  και «μειοδότες» τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και μίλησε για «εσχάτη προδοσία» χθες τα ξημερώματα κατά τη συζήτηση στη Βουλή.

Έντονη ήταν η αντίδραση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Φίλη και Νίκου Ξυδάκη οι οποίοι καταδίκασαν την ακροδεξιά και την επικίνδυνα διχαστική αυτή φρασεολογία του βουλευτή καλώντας τον να ανακαλέσει. 

"Ο κ. Κασαπίδης είπε ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είναι προδότες, είναι μειοδότες και διαπράττουν το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας. Οι εκφράσεις αυτές δεν μπορεί να ακούγονται έτσι αδιαμαρτύρητα τον καλώ να πάρει πίσω τα όσα είπε. Αλλιώς η διαδικασία της συνεδρίασης φοβούμαι ότι είναι δύσκολο να συνεχιστεί" είπε ο κ. Φίλης.

Ωστόσο ο βουλευτής της Ν.Δ. δεν ανακάλεσε όταν έλαβε για δεύτερη φορά το λόγο.

Ο αντιπρόεδρος όμως της Ν.Δ. Κώστης Χατζηδάκης αντί να καταδικάσει το βουλευτή της Ν.Δ. όμως κάλυψε το βουλευτή αιτιολογώντας τη στάση του λόγω φόρτισης. "Θα ήθελα ότι λέγεται να ειδωθεί στο πλαίσιο αυτής της έντασης και να προχωρήσουμε παρακάτω" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πρόκειται για «ευθεία επίθεση που προσβάλλει το Κοινοβούλιο» είπε ο κ. Φίλης που καλούσαν το βουλευτή μαζί με τον κ. Ξυδάκη να ανακαλέσει. Ο κ. Λοβέρδος ως εκπρόσωπος της ΔΗΣΥ είπε να διαγραφεί η φράση από τα πρακτικά.

«Ντροπή του» αντέδρασε έντονα ο κ. Φίλης ότι θα κινηθεί η διαδικασία της κλήσης για απολογία του βουλευτή στην Επιτροπή Δεοντολογίας. 

Η Ν.Δ. θα καταδικάσει το βουλευτή της που προσέβαλε κατάφορα την κοινοβουλευτική τάξη και τη δημοκρατία;

Κατ. Μπρ.-aygi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: