ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

Αμανατίδης: Η ΝΔ για 2η φορά ποτίζει το δέντρο του Εθνικισμού



«H συκοφαντία είναι η τελευταία απέλπιδα προσπάθεια πανικού- μέσω της τοποθέτησης της κ. Μπακογιάννη στη Βουλή- να αποκρυφτεί ότι για δεύτερη φορά το “κύμα του  λαϊκισμού και της πατριδοκαπηλείας” κάλυψε όχι τη χώρα, αλλά τη ΝΔ» τόνισε με δήλωσή του ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης, αναφορικά με την επίθεση της Ντόρας Μπακογιάννη κατά του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά, μετά το τέλος της δεύτερης ημέρας της συνεδρίασης της Βουλής για την πρόταση δυσπιστίας της ΝΔ. 


Υπογράμμισε δε το γεγονός ότι «ταυτόχρονα δεν υπήρξε ούτε μία λέξη καταδίκης των απειλών που δέχτηκε ο κ. Κοτζιάς για τη ζωή του, απειλές που στοχεύουν την καρδιά του δημοκρατικού μας πολιτεύματος». 

Ο Γ. Αμανατίδης επισήμανε ότι « ο τυχοδιωκτισμός και ο καιροσκοπισμός»  δεν θα κερδίσει δεύτερη φορά".  «Είναι χρέος μας να αντιμετωπίσουμε τη διχόνοια και τη δημαγωγία» είπε, σημειώνοντας ότι «με  τοποθετήσεις βουλευτών της ΝΔ ποτίζεται το δέντρο του Εθνικισμού και του Λαϊκισμού» και «καρποί του είναι οι επιθέσεις ενάντια στη Δημοκρατία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: