ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

Τηλεφωνική επικοινωνία μίας ώρας είχαν Τσίπρας - Ζάεφ

Οι δύο πρωθυπουργοί συμφώνησαν να ολοκληρώσουν τις συνομιλίες τους σε νέα τηλεφωνική επικοινωνία το πρωί της Τρίτης.

 

Αύριο συζήτηση

για το όνομα

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΓΔΜ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΜΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΖΟΡΑΝ ΖΑΕΦ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΝΙΚΟΛΑ ΝΤΙΜΙΤΡΟΦ




Τηλεφωνική επικοινωνία περίπου μίας ώρας είχαν στις 15.00 ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το πρωθυπουργικό γραφείο, η επικοινωνία πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι δύο πρωθυπουργοί συμφώνησαν να ολοκληρώσουν τις συνομιλίες τους σε νέα τηλεφωνική επικοινωνία το πρωί της Τρίτης.

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς κλήθηκε νωρίς το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου όπου είχε συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Στο μεταξύ, ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ Ζ. Ζάεφ είπε ότι πολύ σύντομα θα υπάρξει λύση στο θέμα του ονόματος. Μετράμε μέρες είπε χαρακτηριστικά προσθέτοντας ότι μόλις μιλήσει με τον Έλληνα πρωθυπουργό  θα ενημερωσει τον λαό της χώρας του.

Υπενθυμίζεται ότι στα Σκόπια, πρωθυπουργός και υπουργός Εξωτερικών επεχείρησαν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις για ρήγμα στις μεταξύ τους σχέσεις, ως εκ τούτου είναι κάτι που μένει να φανεί αν όντως υπήρχε ρήγμα και κυρίως, αν όντως αυτό γεφυρώθηκε.

Η κυβέρνηση της ΠΓΔΜ διαψεύδει πληροφορίες από ορισμένα ΜΜΕ ότι υπάρχει διάσταση απόψεων στο εσωτερικό της κυβέρνησης και κυρίως ανάμεσα στον πρωθυπουργό Ζόραν Ζάεφ και τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκολα Ντιμιτρόφ.

«Ο πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ και ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκολα Ντιμιτρόφ, καθώς και στο σύνολό της η κυβέρνηση βρίσκονται στην ίδια γραμμή, αποφασισμένη και δεσμευμένη στην επίλυση των διαφορών και στην ενίσχυση της αξιοπρέπειας και της ταυτότητας των πολιτών της χώρας», τονίζεται στη σχετική κυβερνητική ανακοίνωση.

Προσθέτει επίσης ότι η κυβέρνηση και όλα τα μέλη της εργάζονται από κοινού προκειμένου να επιτευχθούν οι στρατηγικές επιδιώξεις της χώρας, η προσχώρηση στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ και μέσω αυτής της διαδικασίας να παρέχουν καλύτερης ζωής στους πολίτες της ΠΓΔΜ.

Μάλιστα στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο Ζόραν Ζάεφ ανήρτησε φωτογραφίες του μαζί με τον ΥΠΕΞ της ΠΓΔΜ, Ντιμιτρόφ, γράφοντας τη φράση: «στην ίδια γραμμή».

Πηγή: avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: