ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

Μέχρι το Σάββατο το αργά το βράδυ η συζήτηση



Η διαδικασία να κρατήσει όσο χρειαστεί με βάση τον κατάλογο των ομιλητών


«Το τελευταίο που φοβάται αυτή η κυβέρνηση κι αυτή η Έδρα είναι οι μαζικές κινητοποιήσεις» τόνισε ο πρόεδρος της Βουλής Ν. Βούτσης αντιδρώντας στους ισχυρισμούς της Ν.Δ. ότι η κυβερνητική πλειοψηφία προτείνει η διαδικασία της συζήτησης της πρότασης μομφής να ολοκληρωθεί το Σάββατο το μεσημέρι κι όχι το βράδυ επειδή φοβάται τις κινητοποιήσεις που οργανώνονται.

Ο Ν. Βούτσης επικαλέστηκε προσπάθεια διευκόλυνσης των βουλευτών της περιφέρειας και σημείωσε ότι η διαδικασία δεν περιορίζεται χρονικά κατά τις δύο πρώτες μέρες με τις συνεδριάσεις να μπορούν να κρατήσουν μέχρι αργά το βράδυ.

«Τις κινητοποιήσεις δεν έχουμε δει πίσω από τζάμια, έχουμε συμμετάσχει επί χρόνια» επισήμανε ο Ν. Βούτσης απαντώντας στα σχετικά σχόλια του αντιπροέδρου της Ν.Δ. Κ. Χατζηδάκη που ζήτησε να τηρηθεί η διαδικασία που είχε ακολουθηθεί και στην πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ όταν ήταν αντιπολίτευση, διαδικασία που είχε ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα κι έκανε λόγο για «φαλκίδευση δικαιώματος της αντιπολίτευσης». Τελικά αποφασίστηκε η διαδικασία να κρατήσει όσο χρειαστεί με βάση τον κατάλογο των ομιλητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: