ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

Τελευταίο αντίο σήμερα για τον συνετό Ηλία Παυλίδη

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε τον Ναό της Ευαγγελιστρίας Πατρών για να απευθύνει το τελευταίο αντίο στον Ηλία Παυλίδη.

Όλοι ήσαν εκεί, συγγενείς και φίλοι, αλλά και συνεργάτες, που προήρχοντο από την επιτυχημένη διαδρομή του αείμνηστου στα κοινά


Πλήθος συναδέλφων εμπόρων και σύσσωμο το ΔΣ του ΕΕΣΠ παρέστη το απόγευμα στις 4 σήμερα Τρίτη 12 Ιουνίου, στον  Ναό της Ευαγγελίστριας στην Πάτρα, για το τελευταίο αντίο, στον Ηλία Παυλίδη, που πέθανε χθες σε ηλικία 57 χρόνων. 

Όλοι ήσαν εκεί, συγγενείς και φίλοι, αλλά και συνεργάτες, που προήρχοντο από την επιτυχημένη διαδρομή του αείμνηστου στα κοινά του εμπορικού κόσμου, μα και συνδικαλιστές από παλαιότερα Διοικητικά συμβούλια. Μαζί τους και ο πρόεδρος Γιώργος Ρώρος, στενός συνεργάτης του αποθανόντος.

Αντιπροσωπεία της ΕΣΕΕ, ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδας, Φορείς, Σύλλογοι και Σωματεία προσήλθαν να τιμήσουν τη διαδρομή του θανόντος.

Αποχαιρετώντας τον Ηλία Παυλίδη, πάνω από τη σορό του, ο Γιώργος Ρώρος είπε μεταξύ άλλων:


«Ο Ηλίας έγινε μέλος του Συλλόγου μας στις 18 Δεκεμβρίου του 1987. Παιδί εμπορικής οικογένειας αποτέλεσε για τον Εμπορικό Σύλλογο της Πάτρας τη νεότερη γενιά των συνδικαλιστών. Ο Ηλίας ήταν διεκδικητικός, ετοιμόλογος, μαχητικός, με ισχυρή επιχειρηματολογία, με αρχές και ηθικές αξίες. Βρεθήκαμε για ένα διάστημα σε διαφορετικούς δρόμους για να συναντηθούμε σύντομα για το καλό της εμπορικής οικογένειας, όπως χαρακτηριστικά έλεγε. Από τότε ακολουθήσαμε κοινό βηματισμό, σεβόμενοι τη διαφορετικότητα, με αλληλοσεβασμό και αλληλοεκτίμηση. Μόνιμή μας διένεξη ήταν το κάπνισμα και η διατροφή μέχρι που πριν από 3 χρόνια έκοψε το τσιγάρο».


Η πομπή πριν φτάσει στον ναό πέρασε από τα καταστήματά του στη Μαιζώνος και έγινε σύντoμη στάση στο πάνω μέρος της πλατείας Γεωργίου, έξω από τα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών, του οποίου διατέλεσε πρόεδρος και θεμελιωτής της ειρήνευσης, καθώς ως άνθρωπος με πλατειά αντίληψη αγνόησε τις κομματικές παροτρύνσεις κια κατήλθε σε κοινό ψηφοδέλτιο μμε αυτούς τους συναδέλφους του, που βρίσκονταν σε διαφορετική πολιτική θέση. 

Ο Ηλίας Παυλίδης, χτυπημένος από την επάρατο νόσο έφυγε ξαφνικά από τη ζωή χθες στα 57 χρόνια του, λόγω καρδιακού επεισοδίου. Ήταν επιτυχημένος έμπορος και εν μέσω οικονομικής κρίσης έστησε τέσσερα ακόμη καταστήματα πώλησης υποδημάτων σε διπλανούς της Πάτρας δήμους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: