ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Ονειρεύτηκε πως θα φορέσει γραβάτα και την φόρεσε!



Ηταν ο πιο ηχηρός συμβολισμός για την ταλαιπωρημένη χώρα μία οκταετία τώρα. Μία νέα εποχή αντέλλει για τους πολίτες της!



Είχε προσπαθήσει να του  φορέσει την γραβάτα ο Γιούγκερ πέρυσι, δείχνοντας εμμέσως ότι θα είναι αυτός που η κυβέρνησή του θα καταφέρει να βγάλει την Ελλάδα από την επιτροπεία του χρέους. Αρνήθηκε λέγοντας ότι θα φορέσει γραβάτα όταν θα αναγγείλει την έξοδο της χώρας από το μνημόνιο.

Ήρθε η στιγμή και σήμερα με την αναγγελία σε ειδική συνεδρίαση στο Ζάπειο, εμφανίστηκε στους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛΛ, -και στο πανευρωπαϊκό στερέωμα- με γραβάτα, θέλοντας να δώσει το μήνυμα, μετά από τριετή προσπάθεια οδηγώντας την χώρα σε δρόμους εκτός μνημονίων, έπειτα από την καταβαράθρωση στην οποία την οδήγησαν  οι δανειστές χάριν της διάσωσης των γερμανικών και γαλλικών τραπεζών, αλλά όχι και αποκλειστικά φέρουσες την ευθύνη  μόνον αυτές. 

Έβαλαν το χεράκι τους και οι δικομματικοί άρχοντες ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, με κάτι PSI, για το οποίο ο αντιπρόεδρος της ΝΔ κ. Χατζιδάκης σήμερα είπε στην ΕΤ1, ότι περιέκοψε το χρέος διαγράφοντας αρκετά δις, ξεχνώντας όμως ότι τη νύφη την πλήρωσε το ελληνικό δημόσιο, αφού δέχθηκε η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου να αγοράσει τα ελληνικά ομόλογα που κατείχαν οι ευρωπαϊκές τράπεζες και στη συνέχεια επεβλήθη το PSI, που στοίχισε σφάγιασμα ανελέητο των συνταξιοδοτικών ταμείων, των μικροομολογιούχων, των μικροεπιχειρηματιών, που οδηγήθηκαν σε λουκέτα συνεχή και των κρατικών ομολογιών.

Σήμερα με την απόφαση του Γιουρογκρούπ, που μετακυλείει τις υποχρεώσεις τόκων του δημοσίου προς την επόμενη δεκαετία, παρέχει 1,2 δις ευρώ ετησίως από τις διακρατήσεις ελληνικών ομολόγων των ευρωπαϊκών τραπεζών, δίνει 15 δις για απόθεμα, μεγαλύτερο μέρος των οποίων  θα διατεθεί στην ελληνική αγορά και μεριμνά για εξόφληση του χρέους μέχρι το 2060, η χώρα βγαίνει από το μνημόνιο και την επιτροπεία των δανειστών. Και πλέον μπορεί  οι οικονομικές αποφάσεις της να είναι προϊόν των ελληνικών κυβερνήσεων.

Δικαίως ονειρεύτηκε πως θα φορέσει γραβάτα και την φόρεσε σήμερα! Το φόρεμα της γραβάτας από τον Αλέξη, ηταν ο πιο ηχηρός συμβολισμός για την ταλαιπωρημένη χώρα μία οκταετία τώρα. Μία νέα εποχή αντέλλει!





Δεν υπάρχουν σχόλια: