ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για γιατρούς στον ΕΟΠΥΥ


Με την ολοκλήρωση και επικύρωση των αποτελεσμάτων για σύναψη συμβάσεων του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. με τους επιτυχόντες ιατρούς στο θεσμό του οικογενειακού ιατρού, σας γνωρίζουμε ότι:

Ο Ε.Ο.Π.Υ.Υ. απευθύνει πρόσκληση ενδιαφέροντος (763/472η Συν./13-6-2018 Απόφαση ΔΣ ΕΟΠΥΥ), προκειμένου να συνάπτει συμβάσεις με οικογενειακούς ιατρούς σε εφαρμογή της υπ’αριθμ. ΕΑΛΕ/Γ.Π./οικ.45169/11-06-2018 (ΦΕΚ 2193/12-6-2018) Υπουργικής Απόφασης και την παρ. 2 του άρθρου 11 του ν.4486/2017.


Η πρόσκληση ενδιαφέροντος έχει χαρακτήρα ανοικτό και δεν υφίσταται προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων.

Η αίτηση υποψηφιότητας υποβάλλεται αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρονικά στον ΕΟΠΥΥ μέσω της διαδικτυακής πύλης (ιστοσελίδα: https://familydoctors.eopyy.gov.gr) και μαζί με τα δηλωθέντα στοιχεία της επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης του άρθρου 8 του ν.1599/1986 (ΦΕΚ 75 Α’). Η εφαρμογή παρέχει αναλυτικές οδηγίες καταχώρησης της αίτησης.

Στην ιστοσελίδα του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. οι ενδιαφερόμενοι ιατροί μπορούν να ενημερωθούν για το περιεχόμενο της ανοικτής πρόσκλησης ενδιαφέροντος.

Για πληροφορίες: 210-8110605-608
Για τεχνική υποστήριξη της εφαρμογής: πληροφορίες: eopyynet.support@eopyy.gov.gr

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΟΠΥΥ
   ΠΑΝ. ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ


 Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Διαδικασία για την υπογραφή των συμβάσεων Οικογενειακών Ιατρών με τον ΕΟΠΥΥ
Παρακαλούνται οι ιατροί που έγιναν δεκτοί, σύμφωνα με την ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων για την κάλυψη των θέσεων Οικογενειακών ιατρών ειδικοτήτων Παθολογίας-Γενικής Ιατρικής –Παιδιατρικής και επιθυμούν να ενταχθούν στις λίστες των Οικογενειακών Ιατρών του ΕΟΠΥΥ να ακολουθήσουν την παρακάτω διαδικασία:

Εκτύπωση του σχεδίου της σύμβασης εις τριπλούν (3) από τον κάθε ιατρό.
Εκτύπωση της Υπεύθυνης Δήλωσης, συμπληρωμένη και επικυρωμένη για το γνήσιο της υπογραφής του ιατρού.
Για κάθε έντυπο σύμβασης θα πρέπει ο ιατρός, να θέσει τη μονογραφή του σε κάθε σελίδα της σύμβασης και υπογραφή με σφραγίδα στην τελευταία σελίδα της σύμβασης στο πεδίο «Οικογενειακός ιατρός», υποχρεωτικά επικυρωμένη για το γνήσιο της υπογραφής (και για τα 3 αντίτυπα σύμβασης)

____________
ΠΡΟΣΟΧΗ: Παρακαλούμε να μην συμπληρωθούν στοιχεία της σύμβασης. Όλα τα κενά πεδία της σύμβασης (Ημερομηνία σύμβασης, Ονοματεπώνυμο ιατρού κλπ.)
θα συμπληρωθούν από την υπηρεσία σύμφωνα με τα στοιχεία της υπεύθυνης δήλωσης που θα συνοδεύει τις υπογεγραμμένες συμβάσεις. 
 
Αντίγραφο της βεβαίωσης λειτουργίας του ιδιωτικού ιατρείου. Αποστολή των τριών αντιτύπων της σύμβασης και της ανωτέρω υπεύθυνης δήλωσης με συστημένο φάκελο ή αυτοπροσώπως εντός αποκλειστικής προθεσμίας 5 ημερών με καταληκτική ημερομηνία αποστολής την 21/6/2018.

Διεύθυνση Συμβάσεων ΕΟΠΥΥ
Τμήμα Συμβάσεων Παρόχων ΠΦΥ
(Σύμβαση Οικογενειακών Ιατρών)
Απ. Παύλου 12
151 23 Ν. Φιλοθέη-Μαρούσι

Δεν υπάρχουν σχόλια: