ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Η γραμμή... ΛΑΟΣ “σέρνει” τον Κυρ. Μητσοτάκη

Η γραμμή... ΛΑΟΣ “σέρνει” στην απόρριψη της συμφωνίας τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που μετά τη διχαστική χθεσινή του δήλωση αναμένεται να κληθεί να διαχειριστεί, το επόμενο διάστημα, τις αποκλίνουσες προσεγγίσεις στο εσωτερικό της γαλάζιας Κ.Ο.
“Θα ενημερώσω άμεσα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, θεσμικό εγγυητή του πολιτεύματος, γι’ αυτή την πρωτοφανή εξέλιξη” τόνισε χθες υποστηρίζοντας, σε πλήρη αρμονία με τα στελέχη του σαμαρικού στρατοπέδου και τις... μετεγγραφές από το κόμμα του Γιώργου Καρατζαφέρη, πως “η λύση που συμφωνήθηκε είναι μια κακή συμφωνία. Καλώ τον κ. Τσίπρα να μην υπογράψει”.

Ευ. Αντώναρος: Ώρες ευθύνης

Μέσω των κοινωνικών δικτύων ο πρώην εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή Ευάγγελος Αντώναρος έστειλε προς τη σημερινή ηγεσία της Ν.Δ. το μήνυμα πως “αυτές δεν είναι ώρες στείρων μικροπολιτικών αντιπαραθέσεων. Αυτές δεν είναι ώρες αυτοκαταστροφικού υπερπατριωτισμού. Αυτές είναι ώρες σύνεσης, εθνικής συνεννόησης, μετριοπάθειας και φιλοπατρίας. Αυτές είναι ώρες ευθύνης. Σε προσωπικό, σε συλλογικό, σε εθνικό επίπεδο”...

Μαξίμου: Κατώτερος των περιστάσεων ο κ. Μητσοτάκης

“Δυστυχώς για ακόμη μια φορά ο κ. Μητσοτάκης αποδεικνύεται κατώτερος των περιστάσεων. Κρίμα” ήταν το λακωνικό σχόλιο του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού στην τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. «Ο εθνικισμός και ο αλυτρωτισμός δίνουν τη θέση τους στη συνεργασία, τη συνανάπτυξη, την πρόοδο και τη σταθερότητα» τονίζει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με τη συμφωνία με την ΠΓΔΜ. «Ο κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ κλείνουν σήμερα τα μάτια και ταυτίζονται με ακραίες εθνικιστικές και λαϊκιστικές απόψεις. Θα μείνουν στην ιστορία ως ανεύθυνοι και επικίνδυνοι» είναι το καυστικό σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ, για τη στάση της αξιωματικης Αντιπολίτευσης.

Γνωρίζει πολύ καλά ο κ. Μητσοτάκης, από τον πατέρα του και από την αδελφή του  

Για ιστορική συμφωνία έκανε λόγο η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου αναφερόμενη στο «Μακεδονικό» και σημείωσε ότι τα Βαλκάνια αλλάζουν σελίδα.
«Πρόκειται για μια ιστορική συμφωνία και για μια μεγάλη διπλωματική νίκη της κυβέρνησης. Ανταποκρίνεται πλήρως αυτή η συμφωνία στην εθνική γραμμή, όπως διατυπώθηκε και το 2008, την οποία γνωρίζει πολύ καλά ο κ. Μητσοτάκης, τόσο από τον πατέρα του, όσο και από την αδελφή του που ήταν υπουργός Εξωτερικών. Σίγουρα τη γνωρίζει το κόμμα του όπως και το Κίνημα  Αλλαγής, γιατί ήταν η εθνική γραμμή όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων» ανέφερε η Ρ. Σβίγκου μιλώντας στην ΕΡΤ 1.

«Βλέπουμε την απέλπιδα προσπάθεια του κ. Μητσοτάκη να συσπειρώσει το κόμμα του, να τα βρει με την ακροδεξιά πτέρυγα του κόμματός του, δικαιώνοντας ιστορικά τον κ. Σαμαρά έναντι του πατέρα του, του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Ας κάνει την πρόταση μομφής, καλοδεχούμενη και θα υποστεί ένα ακόμα πολιτικό Βατερλό, όπως αυτά που μας έχει συνηθίσει στο Κοινοβούλιο. Μπορεί να μην το θέλουν βουλευτές της Ν.Δ. ή μπορεί να μην το θέλει ο κ. Γεωργιάδης ή ο κ. Σαμαράς, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών θέλει λύση, γιατί θέλει η χώρα να αποκτήσει αναβαθμισμένο κύρος στα Βαλκάνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: