ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

Δ. Στούμπος: Λυπάμαι που ο κ. Γεωργιάδης δεν είπε ούτε κουβέντα



Την ακραία προσβλητική στάση του αντιπροέδρου της Ν.Δ. Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος καύχγασε επικριτικά, για το μαύρο στη δημόσια τηλεόραση και τις οδυνηρές συνέπειές του στους εργαζόμενους σχολίασε ο διευθύνων σύμβουλος της ΑΥΓΗΣ, Δημήτρης Στούμπος, καλεσμένος της εκπομπής. 


«Λυπάμαι που ο κ. Γεωργιάδης μια μέρα μετά την μαύρη επέτειο της ΕΡΤ βρίσκει διάφορες αφορμές να μιλήσει για άλλα πράγματα ξεχνώντας το έγκλημα που έγινε τότε για τη δημόσια ενημέρωση, για το μαύρο που έπεσε πραξικοπηματικά και την απώλεια των θέσεων εργασίας για τουλάχιστον 2.500 ανθρώπους».

«Ήταν ένα από τα βαρύτερα ολισθήματα και λάθη της τρικομματικής κυβέρνησης που οδήγησε στην αντίστροφη μέτρηση για την κυβέρνηση. Η προσπάθεια που κάνει η ΕΡΤ χωρίς καθοδηγητές και καθετοποίηση. Η ενημέρωση που κάνει η δημόσια ραδιοτηλεόραση πρέπει να είναι βασικό σημείο αναφοράς για τη δημοκρατία, την πολυφωνία και την ελεύθερη συζήτηση, τον αντίλογο».
«Συνήθως ο κ. Γεωργιάδης έχει μόνο τον φωναχτό, κραυγαλέο μονόλογο». Ο κ. Γεωργιάδης ήταν συμμέτοχος σε εκείνη την κυβέρνηση που επέβαλε το μαύρο στην ενημέρωση.

Ο κ. Στούμπος σχολιάζοντας τις διεθνείς εξελίξεις μίλησε για σχεδιασμένη, τυχοδιωκτική πολιτική του κ. Τραμπ καθώς αφού πρώτα διέλυσε τους G7 έρχεται με αυτή τη συμφωνία με τον Κιμ Γιουνγκ Ουν να επιδείξει ένα "θετικό χαρτί" για την προεδρία του. "Δεν φτάνει να λες θέλουμε την αποποινικοποίηση πρέπει να την εννοείς κιόλας" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κατ. Μπρ.-avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: