ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

Συμφωνία Ντόναλντ Τραμπ - Κιμ Γιονγκ Ουν



«Λύσαμε ένα επικίνδυνο πρόβλημα με τον κόσμο. Είμαστε υπερήφανοι για αυτή τη συμφωνία» δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ. Οι δύο ηγέτες υπέγραψαν κοινό κείμενο. "Ήταν μια πάρα πολύ καλή συζήτηση και μάθαμε πολλά πράγματα ο ένας για τον άλλο" δήλωσε ο αμερικανός πρόεδρος.


Για το περιεχόμενο της συμφωνίας, σύμφωνα με πληροφορίες του  Γαλλικού Πρακτορείου (AFP)  όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ-Ουν επαναλαμβάνει την δέσμευσή του για την «πλήρη αποπυρνικοποίηση της Κορεατικής Χερσονήσου», σύμφωνα με το κοινό κείμενο το οποίο υπεγράφη σήμερα στην Σιγκαπούρη από τον ίδιο και τον Ντόναλντ Τραμπ κατά την διάρκεια της «ιστορικής» συνάντησης κορυφής. 

Στο κείμενο δεν γίνεται αναφορά στην απαίτηση της αμερικανικής πλευράς για «πλήρη, επαληθεύσιμη και μη αναστρέψιμη αποπυρηνικοποίηση», φόρμουλα που σημαίνει την εγκατάλειψη των πυρηνικών όπλων και την αποδοχή επιθεωρήσεων, αλλά επαναλαμβάνεται μία παλαιότερη πιο αόριστου χαρακτήρα δέσμευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: