ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018

Κατά της πρότασης δυσπιστίας η Κ.Παπακώστα


Την απόφασή της να μη συμμετάσχει στη διαδικασία της πρότασης δυσπιστίας έκανε γνωστή η επικεφαλής της Νέας Ελληνικής Ορμής (ΝΕΟ), Κατερίνα Παπακώστα, η οποία κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΝΔ για απαξίωση και ευτελισμό του κοινοβουλευτισμού επειδή δεν θέλει εκλογές.


«Με την κατάθεση της πρότασης μομφής, με πρωτοβουλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, επιβεβαιώνεται με θεσμικό τρόπο, ότι στην πραγματικότητα ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης δεν επιθυμεί τώρα τις εκλογές, ώστε να φύγει η «χειρότερη κυβέρνηση των τελευταίων ετών», όπως συνηθίζει να λέει» αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση που εξδέωσε η πρώην βουλευτής της ΝΔ.

«Ακυρώνει την παραδοχή που έκανε κατά την διάρκεια ταξιδιού του στο εξωτερικό (Μόναχο), ότι «οι επόμενες εκλογές δεν θα αφορούν μόνο την οικονομία, αλλά και την ποιότητα της Δημοκρατίας στην Ελλάδα», αφού με την εφαρμοζόμενη πολιτική του πρακτική, και μάλιστα με την εκμετάλλευση του θεσμικού εργαλείου της πρότασης δυσπιστίας, υπονομεύεται de facto η ποιότητα της Δημοκρατίας, με δική του ευθύνη» σημείωσε η ίδια.

Καταλήγοντας, η Κατερίνα Παπακώστα υπογραμμίζει ότι «σε αυτή την παρωδία και στην απαξίωση της ποιότητας της Δημοκρατίας επιλέγω να μην συμμετέχω, ώστε να μη νομιμοποιήσω με την παρουσία μου τον ευτελισμό και την απαξίωση του κοινοβουλευτισμού».

Παηγή: avgi.gr
Δημοσίευση σχολίου