ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

30 έγγραφα κάνουν την Ντόρα να παραληρεί και να επιτίθεται στο Ν. Κοτζιά


Tο ενδεχόμενο να βγουν στο φως 30 έγγραφα από τις συνομιλίες και τις διαπραγματεύσεις με την ΠΓΔΜ επί κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ τρέμει η Ντόρα Μπακογιάννη και επιτίθεται κατά του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά. 


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ν. Κοτζιάς έχει καταθέσει αίτημα για αποχαρακτηρισμό απόρρητων εγγράφων, που περιλαμβάνουν λεπτομέρειες για αυτές τις διαπραγματεύσεις. Το αίτημα έχει εγκριθεί για περίπου 30 τέτοια έγγραφα, η  δημοσιοποίηση των οποίων θα ρίξει φως στην τακτική των κυβερνήσεων εκθέτοντας τους πολιτικούς που συμμετείχαν στις τότε διαπραγματεύσεις.

Περνώντας στην αντεπίθεση η κ. Μπακογιάννη στη Βουλή επιτέθηκε κατά του υπΕξ αναπαράγοντας τις συκοφαντίες του περιοδικού Athens Review of Books, που συνοδεύτηκαν με καταδίκη του υπεύθυνου ο οποίος καταδικάστηκε αμετάκλητα. 

Υπενθυμίζεται ότι σε άρθρο του περιοδικού ο Νίκος Κοτζιάς χαρακτηριζόταν «σταλινικός γκαουλάιτερ», ενώ του αποδιδόταν ψευδώς πως είχε σπουδάσει στην Ανατολική Γερμανία και πως «συνεργάστηκε με κάποιον αμείλικτο κομμουνιστή Γερμανό "φιλόσοφο", συνεργάτη της Μυστικής Αστυνομίας "Στάζι"».

Δεν υπάρχουν σχόλια: