ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Πάτρα: Kαταρρέει, από αδιαφορία το θέατρο "Απόλλων"

 

Σε απαράδεκτη κατάσταση το αριστούργημα του Τσίλερ- Η θλιβερή εικόνα του- "Καλό το νότιο πάρκο αλλά.....", τα σχόλια στο fb

Σε άθλια κατάσταση έχει περιέλθει το Δημοτικό Θέατρο της Πάτρας, ένα από τα ελάχιστα εναπομείναντα μνημεία με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική αξία στην πόλη και το σήμα κατατεθέν του κέντρου της. Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από τις φωτογραφίες, το έργο του Τσίλερ υπόκειται σε σταδιακή "αποψίλωση" και μάλιστα στην πρόσοψή του, κάτι που δημιουργεί σοβαρές υποψίες για το τι μπορεί να συμβαίνει στο εσωτερικό του στα σημεία όπου δεν φτάνει ο φακός των περαστικών.

Το "Απόλλων" φυλλοροεί, υπό την πλήρη αδιαφορία της δημοτικής αρχής και εν τη πλήρει απουσία οποιασδήποτε σοβαρής προσέγγισης για την διασωσή του. Όπως μάλιστα μπορείτε να διαπιστώσετε σε κάποια σημεία του θεάτρου, έχει κάνει την εμφάνισή της ακόμη και η... αυτοφυής βλάστηση. Σε κάποια άλλα  σημεία δε, θα δείτε πόρτες  σπασμένες, και κομμάτια τοίχου εξαφανισμένα σαν να τα έχει σκάψει ένα βαθύ κουτάλι.

Οι φωτογραφίες που βλέπετε έχουν τραβηχτεί από τους κκ. Γιώργο Δίπλα και Πάκυ Καραλή. Κάνουν δε το γύρο του fb με σχόλια ουδόλως κολακευτικά για τη δημοτική αρχή, καθώς οι μεν υπενθυμίζουν ότι η μόνη της συνεισφορά ήταν να επιτρέψει στην ΚΝΕ να κολλήσει και αφίσσες πάνω στο χάος, οι δε υπογραμμίζουν ότι καλό είναι το νότιο πάρκο, το οποίο έχει απορροφήσει όλο τον ενδιαφέρον της Μαιζώνος, αλλά η βιτρίνα της πόλης καταρρέει.





 




Πηγή: Γ. Κον.- http://tempo24.news

Δεν υπάρχουν σχόλια: