ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Από την Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Πάτρας

Φωτογραφία αρχείου.


Ευχές για καλή επιτυχία στους μαθητές με την ευκαιρία της συμμετοχής των στις Πανελλήνιες Εξετάσεις

 
Η  Ένωση  Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων του Δήμου της Πάτρας   εύχεται  στους μαθητές και  στις μαθήτριες που συμμετέχουν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις καλή επιτυχία, δύναμη, υπομονή και αισιοδοξία.

"Οι Πανελλήνιες  εξετάσεις αποτελούν το εισιτήριο στα Ανώτερα και τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και παράλληλα είναι μια μεγάλη δοκιμασία για όλους τους μαθητές και τις οικογένειές τους , που συμπάσχουν, σε αυτή την μάχη για την εισαγωγή στα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της χώρας.
Με αισιοδοξία και στραμμένα τα μάτια στο μέλλον, να θυμάστε ότι οι προσπάθειες του καθενός σας ξεχωριστά θα ανταμειφθούν.
Μην ξεχνάτε ότι οι πανελλήνιες είναι απλά μια δοκιμασία στην μεγάλη διαδρομή της ζωής σας . Σε αυτή τη διαδρομή οι εξετάσεις  αλλά και οι ευκαιρίες θα είναι πολλές . Συνεχίστε να διεκδικείτε τα όνειρά σας με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας και να είστε σίγουροι ότι η ζωή θα σας δικαιώσει .
Και να θυμάστε πάντα πως για εμάς, τους  γονείς σας, η μεγαλύτερη επιτυχία στον κόσμο όλο, είναι να είστε στο τέλος ευτυχισμένοι σε ότι κι αν κάνετε  !   

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: