ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017

Αλ. Τσίπρας: Καθαρός διάδρομος εξόδου από την κρίσηΗ συμφωνία του Eurogroup δεν αποτελεί το τέλος της κρίσης, αλλά ανοίγει έναν καθαρό διάδρομο εξόδου από την κρίση και από τα μνημόνια, και γι΄ αυτό δεν χρειάζεται εφησυχασμός, αλλά, αντιθέτως ένταση των προσπαθειών, είναι το μήνυμα που έστειλε στα μέλη της κυβέρνησης ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά την ομιλία του στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου.


Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η κυβέρνηση εργάζεται με ορίζοντα τη διετία, μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας της και μιας νέας τετραετίας, που θα διεκδικήσει στις επόμενες εκλογές και ζήτησε την πλήρη κινητοποίηση όλων των δυνάμεων για τη στήριξη της πραγματικής οικονομίας και να δοθεί μια προοπτική δυναμικής επανεκκίνησης και δυναμικής ανάκαμψης της οικονομίας. 

Ζήτησε εκκίνηση των ώριμων επενδυτικών σχεδίων, χωρίς κωλυσιεργίες και γραφειοκρατικές υπερβολές, ανακοίνωσε τη διενέργεια 13 περιφερειακών αναπτυξιακών συνεδρίων, με πρώτο αυτό της Δυτικής Μακεδονίας, σε 15 μέρες, και για το θέμα των συμβασιούχων είπε ότι πρέπει να βρεθεί άμεσα η βέλτιστη λύση.
Δημοσίευση σχολίου