ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Αμφίρροπη η εκλογική αναμέτρηση αύριο στη Βρετανία

Οι Συντηρητικοί της πρωθυπουργού της Βρετανίας Τερέζας Μέι δεν θα καταφέρουν να συγκεντρώσουν την πλειοψηφία των κοινοβουλευτικών εδρών στις βουλευτικές εκλογές που θα διεξαχθούν αύριο Πέμπτη στην χώρα, καταδεικνύει δημοσκόπηση του ινστιτούτου YouGov, αν και σε έρευνες άλλων εταιρειών προβλέπεται ότι το κόμμα της Βρετανίδας πρωθυπουργού θα κερδίσει με άνεση την εκλογική αναμέτρηση.

 
«Η εκλογική αναμέτρηση στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι εξαιρετικά κρίσιμη για το μέλλον της Ευρώπης. Με επικεφαλής τον Τζέρεμυ Κόρμπιν, το Εργατικό Κόμμα διεξάγει έναν πολύτιμο αγώνα που έχει ως βασικούς άξονες την υπεράσπιση του κράτους πρόνοιας, την προστασία των ασθενέστερων κοινωνικών στρωμάτων και την ανάπτυξη με γνώμονα τον άνθρωπο και όχι τα συμφέροντα των αγορών», αναφέρει, σε ανακοίνωσή του, το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, που στηρίζει το Εργατικό Κόμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: