ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Παν. Ρήγας: Θα υπάρξουν μέτρα για το χρέος γιατί είναι αναγκαίο


Η ελληνική κυβέρνηση έχει «τηρήσει όσα είχε συμφωνήσει» και οφείλουν όλοι να πράξουν το ίδιο


Μιλώντας για τη χθεσινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Ρήγας υπογράμμισε ότι πρόκειται για το κορυφαίο  πολιτικό όργανο του κόμματος όπου όπως είναι προφανές εκφράζονται σκέψεις και όλοι συνεισφέρουν με τις απόψεις τους. Πρόσθεσε επίσης ότι  έγινε μια «πολύωρη, βαθιά συζήτηση για όλα τα ζητήματα για να πετύχουμε τους στόχους της διαπραγμάτευσης».

«Επιβεβαιώσαμε όλοι ότι η στρατηγική είναι ορθή και όλα γίνονται με τον καλύτερο τρόπο» είπε χαρακτηριστικά επισημαίνοντας ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει «τηρήσει όσα είχε συμφωνήσει» και οφείλουν όλοι να πράξουν το ίδιο.

Ανέφερε ότι στόχος είναι στο επόμενο Eurogroup να αποτυπωθεί πλήρως ότι «η ελληνική οικονομία είναι στη σωστή κατεύθυνση». «Η ΕΚΤ έχει τους δικούς της όρους και μπορεί να αποτυπώσει κάτι τέτοιο.  Το ΔΝΤ πρέπει να αποφασίσει και όχι να μεταφέρει για αργότερα τις αποφάσεις. Δεν μπορεί να ζητούν μέτρα και μετά να λένε θα δούμε στο μέλλον τι θα γίνει με το χρέος».

Τέλος εκτίμησε ότι «θα υπάρξουν μέτρα για το χρέος γιατί είναι αναγκαίο και δεν υπάρχει καμία αιτιολογία» για το αντίθετο και πρόσθεσε ότι «υπάρχει η δυνατότητα η ελληνική οικονομία να προχωρήσει μπροστά».

Κατήγγειλε τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης που όπως υποστήριξε μιλάει «μόνο για καταστροφή» χωρίς να αναφέρει τα πραγματικά στοιχεία όπως για παράδειγμα την αύξηση του ΑΕΠ 0,4% και αναρωτήθηκε «είναι αυτή εθνική στάση και στήριξη για τη διαπραγμάτευση για το χρέος;».

Kατ. Μπρέγιαννη-avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: