ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017

Να ισχυροποιηθεί το εσωτερικό μέτωπο στην Ελλάδα

 Υπάρχουν δυνάμεις στην Ευρώπη που δεν θέλουν να λυθεί το χρέος!

Η χθεσινή απόφαση του Eurogroup δείχνει ότι κυριάρχησαν εκείνες οι δυνάμεις, οι οποίες θέλουν να βγει η Ελλάδα στις αγορές, θέλουν να τελειώνει με το μνημόνιο, θέλει να ορθοποδήσουμε ως χώρα», δήλωσε o Γιάννης Δραγασάκης.


Μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM», ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης σημείωσε ότι «από τη μακρά και επίπονη αυτή διαπραγμάτευση πρέπει να βγάλουμε και συμπεράσματα», παρατήρησε ο κ. Δραγασάκης, υποδεικνύοντας την ανάγκη να ισχυροποιηθεί το εσωτερικό μέτωπο στην Ελλάδα «διότι, όπως φάνηκε, υπάρχουν στην Ευρώπη απόψεις και δυνάμεις, οι οποίες δεν ήθελαν -και ενδεχομένως δεν θέλουν και τώρα- να λυθεί τελικά και οριστικά το χρέος, θέλουν να λειτουργεί ως μοχλός πίεσης, ακόμη και εκβιασμού, γι΄ αυτό και η χθεσινή απόφαση έχει και μία ιδιαίτερη σημασία από την άποψη ότι αυτές οι απόψεις ηττήθηκαν».
Δημοσίευση σχολίου