ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017

Έφυγε πλήρης ημερών ο σύντροφος Νίκος ΚοσμάτοςΦωτογραφία αρχείου της 8-7-2011, στην ταβέρνα του Ψάχου, ο Νίκος Κοσμάτος με συντρόφους του, κατά την απονομή τιμητικών πλακέτων σε συναγωνιστές του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ.Η κηδεία του θα γίνει αύριο Σάββατο 3 Ιουνίου από τον Ι.Ν. Αγγέλων και η ταφή της σορού στο κοιμητήριο του Α΄ Νεκροταφείου


Σύντροφοι, συγγενείς και φίλοι, θα συνοδεύσουν αύριο Σάββατο στην τελευταία του κατοικία στο κοιμητήριο του Α΄ Νεκροταφείου, για να του απευθύνουν στερνό αντίο, τον αγωνιστή από την Πάτρα, Νίκο Κοσμάτο, συνταξιούχο ΤΕΒΕ.  


Ο σύντροφος Νίκος Κοσμάτος έφυγε από κοντά μας, πλήρης ημερών. Η κηδεία του θα γίνει αύριο Σάββατο 3 Ιουνίου 2017 και ώρα 11 το πρωί από το ναό των Αγγέλων  και η ταφή της σορού του θα γίνει στο Α΄ Νεκροταφείο.


Ο Νίκος Κοσμάτος ήταν αγωνιστής του χώρου της ανανεωτικής ριζοσπαστικής Αριστεράς, την οποία υπηρέτησε από τα νειάτα του μέχρι τέλους της ζωής του. Αξιοσημείωτο δε, είναι ότι παρακολουθούσε με αμείωτο ενδιαφέρον τα πολιτικά τεκταινόμενα και συμμετείχε, μέχρι και πρόσφατα, στις συνελεύσεις του κόμματός του, ΣΥΡΙΖΑ.
Δημοσίευση σχολίου