ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Ε&ΕΣΠ: Υπέρ αλλαγής πολιτικής τιμολογίου της Γέφυρας



Στηρίζει την προσπάθεια για μείωση τιμών διέλευσης
Στήριξη στον Δήμο Ναυπακτίας, που προωθεί την μείωση τιμών κατά την διέλευση της γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου από ειδικές ομάδες συμπολιτών, δίνει ο Ε&ΕΣ Πατρών με ανακοίνωση που εξέδωσε.
Σε αυτήν αναφέρονται ειδικότερα τα παρακάτω:

«Στα πλαίσια της αγαστής συνεργασίας του Εμπορικού & Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών με τον Δήμο Ναυπακτίας και στις από κοινού δράσεις για την τόνωση της επισκεψιμότητας της περιοχής, ο ΕΕΣΠ με τους φορείς της περιοχής, θα συμβάλλει στην προσπάθεια που καταβάλλει ο Δήμος Ναυπακτίας για την αλλαγή της τιμολογιακής πολιτικής της Γέφυρας.
Από το Δήμο Ναυπακτίας γίνεται μία σημαντική προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση, η οποία αποσκοπεί στην οικονομική διευκόλυνση εργαζομένων, φοιτητών – μαθητών, μοτοποδηλατών, ΑΜΕΑ και άλλων ευπαθών ομάδων που κάνουν καθημερινή χρήση της γέφυρας καθώς επίσης και τουριστών - επισκεπτών  και ειδικά τα Σαββατοκύριακα όπου η χρήση της γέφυρας είναι αυξημένη.
Ο Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών καλεί όλους τους τοπικούς φορείς, Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, Δήμο Πατρέων, Επιμελητήριο Αχαΐας, να ενισχύσουν αυτή την προσπάθεια και όλοι μαζί να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Με δεδομένη φυσικά και την καλή συνεργασία που έχει εγκαινιαστεί εμπράκτως από το 2016 με τη Διοίκηση της Γέφυρας (ΚΑΡΤΑ ΜΑΖΙ) θεωρούμε ότι η  πρόταση αυτή  θα γίνει αποδεκτή εξασφαλίζοντας σημαντικά οφέλη για την περιοχή μας. Όλοι μαζί μπορούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: