ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Πάρτο Αλλιώς



Του Ντίνου Βγενόπουλου
·        Ο Στίβεν Χόκινγκ  προειδοποίησε ότι η Γη απειλείται και επαναλαμβάνει την πεποίθησή του ότι οι άνθρωποι πρέπει να φύγουμε σύντομα αν θέλουμε να επιβιώσουμε ως είδος. «Η Γη απειλείται από τόσους πολλούς κινδύνους σε διάφορους τομείς που είναι δύσκολο για μένα να είμαι θετικός και αισιόδοξος. Οι απειλές είναι πολύ μεγάλες και υπερβολικές.
Οι φυσικοί μας πόροι εξαντλούνται με ανησυχητικό ρυθμό. Δώσαμε στον πλανήτη μας το καταστροφικό δώρο της αλλαγής του κλίματος. Αυξημένες θερμοκρασίες, μείωση των πολικών πάγων, αποψίλωση των δασών και αποδεκάτισμα των ζωικών ειδών. Είμαστε μια αμαθής, αδιανόητη παρτίδα».
·        Ώρα να μετακομίσουμε
·        Ας αρχίσουμε με τους  παραιτηθείτε
·        Στο πούλμαν 
·        Δεν γέμισε αλλά δεν βαριέσαι…
·        TVXs: Κακουργηματικές διώξεις για απιστία το ύψος της οποίας ξεπερνά τα 10 εκατ. ευρώ ασκήθηκαν από τον εισαγγελέα διαφθοράς στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο έρευνας που διεξάγεται για ερευνητικά προγράμματα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.
·        Οι …δημοσκοπήσεις θεωρούνται ερευνητικά προγράμματα;…
·        Κομισιόν: το ελληνικό χρέος αναμένεται να αγγίξει το 176,5% του ΑΕΠ φέτος και θα περιοριστεί στο 159,9% το 2020, στο 123,1% το 2030 και στο 91,2% το 2060.
·        Μια…χαρά
·        Ωστόσο, σύμφωνα με το δυσμενές σενάριο, το χρέος θα μπορούσε να καταγράψει μία εκρηκτική άνοδο από τα μέσα του 2030 και μετέπειτα, σκαρφαλώνοντας ακόμη και στο 241% του ΑΕΠ το 2060.
·        Και δυο τρομάρες
·        Η έχετε γεια βρυσούλες…
·        Ο  31 ετών Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν θα είναι ο επόμενος βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας.
·        Μια ελληνίδα στο χαρέμι;
·        Για το πετρέλαιο μας  ρε γαμώτο…
·        Επικοινωνούν με την πραγματικότητα;
·        Πάνω από το 80% των νέων και των εργοδοτών πιστεύουν ότι το ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα δεν παρέχει επαρκή καθοδήγηση ή προετοιμασία για την αγορά εργασίας.
·        Αλλά οι 200.000 επιστήμονες που βρίσκονται στο εξωτερικό είναι ανάρπαστοι…
·        Λέτε να είναι καλύτεροι οι έλληνες επιχειρηματίες;…
·        Τσοχατζόπουλος : Ήρθε πλέον η ώρα να το αποδείξω με στοιχεία πέραν πάσης αμφισβήτησης! Ότι ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Κώστας Σημίτης, με συνεργάτες τους «σκιές», σε συνεργασία με ελληνικές και ξένες υπηρεσίες, παρέδωσαν την χώρα στους ξένους και στους δανειστές, οι οποίοι ως σύγχρονοι δυνάστες, παρεμβαίνουν στην χάραξη Εθνικής πολιτικής σε θέματα που αφορούν την οικονομία, ενέργεια, τους εξοπλισμούς και τις διεθνείς συνεργασίες της Ελλάδος.
·        Δεν πρόκειται για κοράκια
·        Ύαινες αλληλησπαρασσόμενες
·        Γιώργος Παπανδρέου: Πάμε τώρα Καστελόριζο Αλέξη να σου πω πώς μας χρεοκόπησε ο φίλος σου ο Κώστας και πώς ο Αντώνης και εσείς μας φορτώσατε άλλα 5 χρόνια Οδύσσειας.
·        Πρόσεχε τι ζητάς…
·        Γιατί  μπορεί να σε αφήσουν εκεί…
·        «Ψηφίζεται τροπολογία και  το ΕΣΡ θα κληθεί να καταθέσει τη γνώμη του για τον αριθμό των τηλεοπτικών αδειών που θα πρέπει να δημοπρατηθούν, όπως και για την ελάχιστη τιμή εκκίνησης για κάθε μία από αυτές. Ανοίγει, κατ’ αυτόν τον τρόπο, ο δρόμος για τη διενέργεια νέας δημοπρασίας.
·        Μας …γκαστρώσανε…
·        Βλάχος της ΝΔ: -για τους διορισμούς στο Ντυνάν «Εμείς την γνωριμία κάνουμε, δείχνουμε την πηγή, δεν τους διορίζαμε εμείς. Στον ιδιωτικό τομέα αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους» (!)...
·        Θέλει ο… ρουσφέτης  να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει…
·        Μητσοτάκης =Κυπραίου
·        Κυπραίου =Μητσοτάκης
·        Τόοοοοοοοοσα βαφτιστήρια…
·        Αλλά και ο Νικ.Νικ … τζέντλεμαν
·        Δημοσίευσε τη λίστα που συμφώνησαν να μη δημοσιευτεί…
·        Βέμπερ: επέρριψε όλη την ευθύνη για τα νέα μέτρα στην τωρινή κυβέρνηση σημειώνοντας «οι πρόσθετες περικοπές στην Ελλάδα έγιναν αναγκαίες, επειδή έγιναν λάθη από την Κυβέρνηση, κατά τον πρώτο χρόνο που βρέθηκε στην εξουσία. Η Κυβέρνηση του κ. Τσίπρα προκάλεσε ένα αίσθημα έλλειψης εμπιστοσύνης εντός της Ευρωζώνης και δημιούργησε προβλήματα στις σχέσεις της Ελλάδας με τους πιστωτές της. Είναι σημαντικό να το επισημάνουμε αυτό. Αλλά, αυτό είναι Ιστορία.
·        Να …ρε…μιζάρει στην εξουσία κάποιος αξιόπιστα  εξαγοράσιμος
·        Καταδικάστηκε ο Μηταράκης  γιατί απέλυσε εργαζόμενη χωρίς να τις καταβάλει τους μισθούς που έπρεπε .«Πρόκειται περί μιας αστικής διαφοράς με εθελόντρια του γραφείου μου, η οποία κρίθηκε μόλις πρωτοδίκως» είπε ο Νότης…
·        Να …κυβερνήσει;…
·        Ελπίζω να μη θεωρηθεί πισίνα η …γούρνα που έχω σπίτι μου
·        15χ50 μόνο…
·        Βέμπερ: «Στο προσφυγικό, αλλά και την ανάπτυξη. Για το μέλλον της Ευρωζώνης, χρειαζόμαστε μια Κυβέρνηση που έχει την πλήρη εμπιστοσύνη των άλλων χωρών. Και αυτό είναι κάτι που μπορεί να εγγυηθεί η Νέα Δημοκρατία. Αυτός είναι ο λόγος που βρίσκομαι σήμερα εδώ. Και δεσμεύομαι, και πάλι, ότι εμείς, σε ευρωπαϊκό επίπεδο, είμαστε έτοιμοι να την υποστηρίξουμε. Ειδικά, όσον αφορά σε ευρωπαϊκά κονδύλια και σε νέα κεφάλαια προς την Ελλάδα. Κεφάλαια που θα στηρίξουν την ανάπτυξη στη χώρα. Για αυτό το λόγο, χρειαζόμαστε μια αξιόπιστη Κυβέρνηση, που θα κάνει καλή δουλειά για τη χώρα. Αυτό δεν συμβαίνει σήμερα. Για αυτό, θεωρώ ότι ο κ. Τσίπρας ανήκει στο παρελθόν και ο κ. Μητσοτάκης αντιπροσωπεύει το μέλλον».
·        Δηλαδή  αν δεν είναι της αρεσκείας σας η Κυβέρνηση να πάει στο διάολο η χώρα…
·        Μετά μου λες γιατί σας γράφουν ,εκεί που δεν πιάνει μελάνι,  οι ευρωπαίοι πολίτες…
·        Κομισιόν: «ανάγκη εφαρμογής πρόσθετων μέτρων ελάφρυνσης του χρέους, τα οποία να “χτίζουν” πάνω στις συνθήκες και τις δεσμεύσεις που έθεσαν οι αποφάσεις του Eurogroup στις 25 Μαΐου 2016 και στις 15 Ιουνίου 2017».
·        Για το 2012 ούτε κουβέντα
·        Κύριε Βέμπερ …
·        Να μην είναι ξανά υποψήφιος βουλευτής, θα ανακοινώσει ο πρώην υπουργός και επί σειρά ετών βουλευτής του Νομού, Ανδρέας Λυκουρέντζος.
·        Κάτι Βρωμάει …
·        Λαγκάρντ: Δεν θα δώσουμε χρήματα για την Ελλάδα, αν οι Ευρωπαίοι δεν ρυθμίσουν το χρέος
·        Εν τη παλάμη και ούτω βοήσωμεν
·        Ξεκινά ένας να πάει στην πόλη
·        Μπάρμπα θα μου φέρεις μια γκλίτσα;
·        Αμε…
·        Μπάρμα θα μου φέρεις ένα ξινάρι;
·        Αμέεεε.
·        Μπάρμα πάρε 50 ευρώ  να μου πάρεις μια φλογέρα
·        Εσύ θα λαλήσεις…
·        Κατά υπουργών της κυβέρνησης που αμφισβητούν, όπως είπε, συμφωνημένα μέτρα και ιδιωτικοποιήσεις  εξαπέλυσε ο διευθύνων σύμβουλος του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM) Κλάους Ρέγκλινγκ.
·        Σόιμπλε, Ρέγκλινγκ. Βέμπερ κλπ.
·        Βαφφεν …μαύρα…
·        ο κ. Γιούνκερ έχει «πλήρη εμπιστοσύνη στον Αλέξη Τσίπρα, αυτό είναι ξεκάθαρο» «υπάρχει άνεση, εκτίμηση και εμπιστοσύνη» με αφορμή σχετική αναφορά του προέδρου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Ευρωκοινοβούλιο Μάνφρεντ Βέμπερ
·        Αμέτι μουχαμέτι  να του φορέσει γραβάτα…
·        SZ: Οι επενδύσεις της Κίνας στην Ελλάδα , την Ισπανία, την Πορτογαλία και την Ιταλία αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο τα τελευταία χρόνια. Το ενδιαφέρον του Πεκίνου για τις χώρες της κρίσης στη νότια Ευρώπη πρέπει να ιδωθεί σε ένα ευρύτερο πλαίσιο: πρόκειται για το γιγαντιαίο σχέδιο που ονομάζεται Νέος Δρόμος του Μεταξιού, για το οποίο η κυβέρνηση του Πεκίνου έχει συστήσει ένα ταμείο ύψους 40 δισεκατομμυρίων δολαρίων».
·        Καλύτερα… υποκατάστημα της Κίνας πάρα  Γερμανική αποικία…
·        Στη συγκέντρωση των παραιτηθείτε  παρευρέθηκαν οι Θανάσης Χειμωνάς, Πέτρος Τατσόπουλος και Γρηγόρης Ψαριανός.
·        Τρεις
·        Και ο κούκος
·        Μονός
·        Με… σκάρτο(υς)…

Δεν υπάρχουν σχόλια: