ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Παραπλάνηση ότι χάνεται το δικαίωμα κάρτας ανεργίας

Με το νέο νομικό καθεστώς  (άρθρο 92 του νόμου 4461/2017 για την «περιστασιακή εργασία των εγγεγραμμένων ανέργων») διασφαλίζεται η συνέχιση της επιδότησης ανεργίας – μετά την ολοκλήρωση της σποραδικής απασχόλησης – για όσο διάστημα απομένει, έως την ολοκλήρωση του εγκριθέντος χρόνου επιδοτούμενης ανεργίας.

 
Τα παραπάνω ανακοινώνει ο ΟΑΕΔ απαντλωντας σε δημοσιεύματα που γράφουν ότι χάνεται η κάρτα ανεργίας όσων εργάζονται περιστασιακά.

«Σε σκοπιμότητα ή σε πλημμελή ενημέρωση, μπορεί να αποδώσει κανείς τα δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου, σύμφωνα με τα οποία οι επιδοτούμενοι άνεργοι χάνουν το επίδομα ανεργίας, εφόσον απασχολούνται περιστασιακά (σποραδική απασχόληση)» αναφέρει συγκεκριμένα ο ΟΑΕΔ..



Δεν υπάρχουν σχόλια: