ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017

Ο... συνεπής, ασυνεπέστατος κ. Καζάκος που κρατά... προδοτόμετρο!

Άνω, Κ. Καζάκος ο επικριτής!


Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΗΜ. ΜΟΣΧΟΥ

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τη δήλωση του περί προδοτών, αναφερόμενος  στους νέους που φεύγουν στο εξωτερικό, ο ηθοποιός και πρώην βουλευτής του ΚΚΕ Κώστας Καζάκος, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, εξήγησε τι εννοούσε με τη δήλωση του! Και επιτέλους το αίνιγμα ελύθη.Και τι εννοεί; Μα ποιον άλλον; Την κυβέρνηση βρε, του ΣΥΡΙΖΑ βρε κουτοί πολίτες, που δεν καταλαβαίνετε το εύρος του πνεύματος, του επιλεγμένου για το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, στρατευμένου στην τέχνη του σοσιαλιστικού ρεαλισμού, Κώστα Καζάκου του Μέγα!

Που επιλέχθηκε, -αν επιλέχθηκε, διότι η άποψή μου είναι ότι επεβλήθη άνωθεν, καθότι ο κ. Πελετίδης δεν έχει την δύναμη της επιλογής, πέραν από κάτι λούμπεν κολλητούς του, που προβάλλουν ως μοσχόμαγκα των Κωλέττηδων, του πάλι ποτέ- που επαναλαμβάνω «επιλέχθηκε» για την κεφαλή του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, αλλά ο ίδιος παράτις προσδοκίες, το είδε ως χειμερινές διακοπές κια σαν άνοιξε ο καιρός, λάκιξε για παραστάσεις του.    

Όλοι κάτω από αυτόν  οφείλουν πνευματική υποταγή.  Αυτό εισπράξαμε τόσο καιρό, μέχρι που άφησε την πόλη και προτίστως την δημοτική πλειοψηφία που τον υπςρασπίζονταν, στα κρύα του λουτρού! 

Αλλά δυστυχώς ακόμη απολογία, συγγνώμη για την κατάντια δεν ακούσαμε από τον κύριο Πελετίδη και τους περί αυτόν!

«Δεν είπα ποτέ προδότες τους νέους, είπα ότι συνιστά προδοσία αυτός ο εξανδραποδισμός του τόπου. Η αιμορραγία αυτή που έχει προκληθεί από την πολιτική που ασκείται τόσα χρόνια" είπε μεταξύ άλλων ο Κώστας Καζάκος και τόνισε:

«Η ιστορία διδάσκει ότι ο άνθρωπος ότι επιθυμεί πρέπει να αγωνιστεί να το κερδίσει στον τόπο του. Δεν μπορεί να το κερδίσει στη Γερμανία, αγωνίζεται ο νέος, όλοι οι άνθρωποι για το μέλλον τους, να φτιάξουν οικογένεια, να έχουν μία δουλειά, να έχουν σπίτι, να προγραμματίσουν το μέλλον των παιδιών τους... Αυτά τα αγωνίζεται κανείς να τα κερδίσει στον τόπο του. Ο τόπος δεν δίνει ποτέ την ευκαιρία, αυτά δεν χαρίζονται ποτέ, αυτά κατακτούνται».

Όχι, δεν θα μπω στον κόπο να αντιπαρατεθώ επί ιστορικής βάσεως με έναν καλλιτέχνη, που ο ίδιος άφησε τον τόπου, την βάση του, επέλεξε την Πάτρα, που τοιυ πρόσφεραν οι... ειδήμονες και την... πούλησε, για προσωπικό του συμφέρον. Α, προηγουμένως φρόντισε για τους νέους του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας να τους ενημερώσει, διά της πλαγίας ότι πήγαν «πουφ» όσα ξόδευσαν οι πατέρες τους για αυτούς!

«Δεν είπα ότι είναι προδότες οι νέοι, είπα ότι είναι προδοσία η πολιτική που ασκείται και έχει αυτό το αποτέλεσμα... Να βάλουμε το ερώτημα από την άλλη: Ο τόπος τι θα γίνει; Ποιος θα τον υπερασπιστεί; Ποιος θα παλέψει για τον τόπο μας, όταν ο ''ανθός'' φεύγει;" ανέφερε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός και πρώην βουλευτής του ΚΚΕ και πρόσθεσε:

«Προδότες είναι αυτοί που έχουν την εξουσία και έφεραν τον τόπο σε αυτό το κατάντημα».

Κι έτσι καθάρισε επαναστατικά το πιάτο του, ο κ. Καζάκος, που κρατά ανά χείρας το... προδοτόμετρο!

Με όλο τον σεβασμό θα του υπενθύμιζα ότι κάποτε έρχεται και η ώρα της αποχώρησης, καθότι  αδήρηττος βιολογική ανάγκη ορίζει ότι: «Ούκ έρχεται μόνον» του!

Και ο νοών νοήτω!

Αλλά πίσω από τον κ. Καζάκο κρύφτηκε ολόκληρη δημοτική Αρχή Πατρέων, που σήμερα σιωπά. Που δεν αισθάνεται την ανάγκη απολογίας, έστω και με μία απλή συγγνώμη...  

Σε τέτοια κατάντια  περιέπεσε η τρίτη πόλη της Ελλάδας!

Δημοσίευση σχολίου