ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Δ. Παπαδημούλης: Πρώτο βήμα βιωσιμότητας του χρέους



«Χθες έγινε ένα σημαντικό θετικό βήμα. Δεν πανηγυρίζουμε όμως. Αναπτυξιακή ώθηση τώρα, για την έξοδο από τα μνημόνια τον Αύγουστο του 2018» σημειώνει ο αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Δημ. Παπαδημούλης, αναφερόμενος στη συμφωνία της 15ηης Ιουνίου 2017.


«ΕΚΤ - Λαγκάρντ: Η συμφωνία αποτελεί πρώτο βήμα για την βιωσιμότητα του χρέους.Ο μηδενισμός και η καταστροφολογία της ΝΔ δεν έχουν έρεισμα» υπογραμμίζει ο αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης στο Twitter. επισημαίνοντας το πώς είδαν τη χθεσινή απόφαση του Eurogroup  η ΕΚΤ  και η επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ.


ΕΚΤ- Λαγκάρντ: "Η συμφωνία αποτελεί πρώτο βήμα για την βιωσιμότητα του χρέους". Ο μηδενισμός και η καταστροφολογία της ΝΔ δεν έχουν έρεισμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: