ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Φυλάκιση 7 μήνες με αναστολή στον θρασύ χρυσαβγίτη

Ποινή φυλάκισης επτά μηνών, με τριετή αναστολή, επέβαλε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο στον χρυσαυγίτη που, στις 14 του περασμένου Φεβρουαρίου, είχε φωνάξει στη Μάγδα Φύσσα, σε διακοπή της δίκης για τη Χρυσή Αυγή: «που είναι ο Παύλος σου τώρα;». Το δικαστήριο υιοθετώντας την εισαγγελική εισήγηση κήρυξε ένοχο τον κατηγορούμενο για τα αδικήματα της έργω και λόγω εξύβρισης και της προσβολής μνήμης νεκρού.

 
Μετά το περιστατικό, η οικογένεια του δολοφονημένου μουσικού είχε καταθέσει μήνυση με βάση την οποία διενεργήθηκε έρευνα, με φωτογραφικό υλικό και μαρτυρίες, η οποία κατάληξε στο πρόσωπο του συγκεκριμένου χρυσαυγίτη. Η πλευρά της οικογένειας Φύσσα κατέθεσε σήμερα στο δικαστήριο φωτογραφικό υλικό για τη δράση του κατηγορουμένου σε αιμοδοσίες και διανομές τροφίμων της Χρυσής Αυγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: